Norsk næringsliv ble utsatt for en brå omveltning i slutten av forrige uke. Nå mobiliseres det på alle kanter for å finne alternative måter å sikre norsk handel på, og det er viktigere enn noensinne at vi jobber sammen.

Derfor har 24Nettbutikk og Filter Media nå inngått en avtale hvor 24Nettbutikk kan tilby sine kunder innholdsmarkedsføring fra Filter til svært gunstige priser.

– Vi inngår denne avtalen for å bidra til økt aktivitet hos 24Nettbutikks kunder og hos Filter Media, forteller styreleder Even Aas-Eng i Filter Media Norge.

Små og mellomstore bedrifter

24Nettbutikk er en av Norges største nettbutikkplattformer og har siden oppstarten i 2008 hatt som mål om å hjelpe gründere til å lykkes med handel i en digital hverdag. Kundegruppen består av mange små – og mellomstore bedrifter som nå får muligheten til å bli mer synlige digitalt og dermed øke salget.

– 24Nettbutikk har opplevd en sterk økning i salget hos sine butikker den siste uken. Imidlertid øker ikke antallet nye kunder i samme takt, så vi ser et behov for fokus på markedsføring og kvalitetsinnhold rundt våre butikker for å maksimere potensialet. I dagens situasjon er denne jobben viktigere enn noensinne, og mange trenger hjelp til dette, forteller daglig leder Fredrik Green i 24Nettbutikk.

Avtalen mellom 24Nettbutikk og Filter skal bidra til effektiv markedsføring og økt omsetning hos 24Nettbutikk sine kunder. I følge Styreleder i Filter Media Norge, Even Aas-Eng, er dette en vinn-vinn situasjon for alle parter.

– For å opprettholde sysselsettingen og unngå massepermitteringer vil et slikt samarbeid bare ha vinnere. Kundene til 24Nettbutikk vinner fordi de gjennom effektiv reklame uten å ta stor risiko kan øke sine markedsandeler. Filter vinner fordi de får oppdrag som kan holde de ansatte i arbeid og 24Nettbutikk vinner fordi deres kunder opplever større suksess.

Green ser frem til samarbeidet, og understreker viktigheten av Filter Media sitt initiativ.

– Vi er glade for å kunne bidra med å øke aktiviteten i norsk næringsliv i en usikker periode og har også flere initiativer under utarbeidelse for å kunne bidra ytterligere, sier Fredrik Green.

Les mer om 24Nettbutikk og deres plattform for netthandel her.

Interessert i å inngå et lignende samarbeid? Ta kontakt med tale@filtermedia.no.