Du tenker kanskje ikke så mye mer over hvilket mobilabonnement du har, enn hvilken sum som står på fakturaen din hver måned – men det bør du faktisk.

Med mindre du er stinn av gryn og lett kan ta deg råd til å ringe, tekste og streame som en gal – og kjøpe deg en ny telefon hver gang mobilen din deiser i bakken eller blir stjålet, da selvfølgelig. Da er det null stress å velge abonnement i blinde og bare druse på.

Alle andre bør derimot ta en liten runde for å finne ut hva som egentlig lønner seg.

Er du for eksempel typen som har for vane å miste mobilen på byen, knuse skjermen flere ganger i året, eller bruke opp den inkluderte dataen halvveis inn i måneden, er det stor sjanse for at svaret er Yng – Telenors gavepakke til deg mellom 18 og 28 år.

Det vil ikke bare føre til lave mobilutgifter, men også gjøre livet ditt enklere generelt.

Det er kanskje mer enn hva man kan forvente av et mobilabonnement – men samtidig gjerne det man ønsker seg av en fast følgesvenn, som mobilen jo er blitt.

(Noen som sa den perfekte tingen å ønske seg til jul? Med Yng-abonnement koster iPhone 8 fra bare 369,- i måneden, assa.)

I disse situasjonene er Yng din venn i nøden: 

1. Når du er på utveksling i utlandet, har hatt kjæresten din på besøk og oppdager at noen har knabba telefonen ut av jakkelomma di akkurat idet du hulkende vinker vedkommende farvel på togstasjonen. (Det skjedde faktisk med en vi kjenner.)

Med SWAP Pluss som er inkludert i Yng får du en erstatningstelefon etter bare én virkedag. Så da trenger du med andre ord bare å deppe noen timer før du kan snakke, chatte og snappe med kjæresten din igjen.

2. Når du er på nach og alle andre har slokna, men du nekter å innse at kvelden er over og vil høre på «Lemon» for ørtende gang. Greia er bare at du verken har wifi-passordet eller mer mobildata igjen

Null stress! Med Yng kan du streame musikk UTEN å bruke inkludert data!

3. Når du har kjærlighetssorg og det eneste du føler for er å vandre planløst rundt i gatene med hjertesmertemusikk på ørene – men du har brukt opp månedens inkluderte mobildata.

… For du kan fortsatt streame musikk uten å bruke inkludert data! Halleluja!

4. Når du er stuck på juleferie med familien, og ikke orker tanken på annet enn å krølle deg sammen i sofaen og scrolle på sosiale medier.

Med Yng har du tilgang til Telenors rå dekning og raske mobilnett, som sørger for at du kan surfe selv om du befinner deg på en hytte i gokk gokkestad.

5. Når du har noen timer å slå ihjel alene i en ny by, og du er keen på en Tinder-date som kan underholde deg. Problemet er bare at du har brukt opp månedens inkluderte data og er for blakk til å kjøpe påfyll.

Da bytter du bare litt taletid mot mer data via den inkluderte tjenesten Data Switch. Vips, vaps, vops – og kvelden er reddet!

6. Når du er på en konsert som er så bra at du vil filme hele showet, men er redd du ikke har nok lagringsplass på telefonen.

Men med Yng kan du godte deg med ubegrenset med lagringsplass i Min Sky, sånn at du kan filme og knipse så mye du bare orker.

7. Når kulda tar knekken på mobilen din og du blir nødt til å varme den i BH-en eller bokseren i en liten evighet for at den i det hele tatt skal skru seg på. (Seriøst et av vinterens største i-landsproblem.)

Takket være den inkluderte forsikringen SWAP Pluss får du reparert eller byttet ut telefonen din kjapt, sånn at du kan bevare sinnsroen hele vinteren.

Keep calm and switch to Yng. <3