Med et gavekort fra The Well kan den du er aller mest glad i, få oppleve noe han eller hun garantert vil sette svært stor pris på.

Her er våre åtte grunner til hvorfor et gavekort på The Well er julegaven alle ønsker seg – selv om de kanskje ikke vet det selv ennå!

1. Det er aldri feil med spa

Om du tror førjulsesongen er unormalt stressende: Forestill deg bare hvor sliten du kommer til å føle deg når den vanlige hverdagen setter inn over nyttår. Høye skuldre følger som kjent ikke sesongene …

Med andre ord vil det aldri være direkte feil å trekke seg tilbake fra alt stresset, og gi kroppen litt velfortjent pleie. Spa er digg året rundt, enten det er i de kalde månedene eller senere på året – og ettersom gavekortet varer i 12 måneder, kan det brukes akkurat når det passer best.

Kjenner du noen som ikke liker massasje? Nope, ikke vi heller!

2. Selv den mest kresne blir happy

Ethvert høyfjellshotell med en sliten badstue kan kanskje skilte med «spa», uten at det nødvendigvis fører til den helt store spa-opplevelsen.

På The Well kan du derimot boltre deg i Nordens største og mest innholdsrike velværeparadis for voksne. Velg og vrak blant 15 forskjellige saunaer, 11 bassenger, 27 behandlingsrom … samt tre forskjellige restauranter og barer.

 

3. Gjør gaven komplett

Vil du overraske partneren din med en spa-gave, er det fullt mulig å «toppe» selve gavekortet med en egeninnsats som vil bety minst like mye.

Send ham eller henne avgårde til The Well, gjerne med en god venn eller venninne, og garantér at du tar godt vare på barna, har ryddet opp på roterommet, hengt opp gardinene, skrubbet innsiden av stekeovnen og skiftet på sengetøyet innen hjemkomst. Mer skal det ikke til for å bli dagens – om ikke årets – helt.

4. Du slipper å dra helt til Thailand …

Stiv og sur av kulde, kan det fort føles som om ALLE drar til varmere strøk i januar. Unntatt deg. Idet du kjenner sjalusien snike seg på, kan du kontre med å hoppe på bussen til Sofiemyr.

Den tar bare 15 minutter, og koster ikke en gang en brøkdel av en flybillett til Thailand. Ka-ching!

Der troner The Well som en egen liten oase, og som om ikke det var eksotisk nok i seg selv, arrangeres det Taste of Asia-dager der fra 15.-21. januar. Da får du asiatiske smaker i restauranten i tillegg til deilig temperatur både i vann og på land – og ikke minst spabehandlinger som er inspirert av østen.

Det er en gave som garantert varmer i vinterkulda!

 

5. Sikre deg superfint badetøy for en rimelig penge

Du tenker kanskje at det er irriterende at du må gå til anskaffelse av The Wells eget spesialutviklede badetøy dersom du ikke ønsker å bade naken, men det er helt til du har sett og prøvd badetøyet på!

Både passformen, mønsteret og fargen på The Well-kolleksjonen er nemlig helt prima, og det er ikke uten grunn at nettopp The Well-badedrakten er blitt fast inventar i strandveska til flere jentegjenger vi kjenner.

Du kan velge mellom bikini, badedrakt, shorts eller speedo, og badetøyet kjøpes i resepsjonen ved ankomst. Og best av alt: Badetøyet koster bare mellom 95-299 kroner!

6. Du kan drikke chablis i morgenkåpe

Selv om livet ditt ikke er en episode av Gossip Girl, er det innmari godt å late som!

På The Well kan du gå rett fra boblebadet til å drikke bobler i bare morgenkåpa og for en stakket stund innbille deg at du er Serena (eller Blair).

I The Well restaurant og lounge kan du velte deg i god vin, snacks, energioppfyllende smoothies og deilige lunsj- og middagsretter (prøv for eksempel trøffel-pizzaen …)  Alt smaker da også ekstra godt iført tøfler og frotté, mens varmen fra peisen brenner.

Det tipper vi både stressa småbarnsforeldre og ikke fullt så stressa vennegjenger er enig med oss i.

7. Badelykke både inne og ute!

Selv om mottakeren skal meske seg i bassenger og badstuer en hel dag, trenger du ikke frykte kommentarer a lá: «Hva hvis det blir fint vær? Skal jeg liksom gå glipp av en fin soldag for å svette i en badstu?»

Neida. Pust inn frisk luft og eimen av furu, og trekk ut til The Wells uteområde – uansett sesong.

På vinteren kan du få den perfekte fjellheim-følelsen i saunaen.

På en het sommerdag kan du late som du er på en rooftop i New York – og legg deg på en solseng ved et eksklusivt svømmebasseng. Eventuelt bare sette pris på å være omkranset av furutrær og en lugn skogsstemning.

8. Du kamuflerer at du er ute i siste liten

Er du blant dem som alltid er sent ute med julegavene, vet du at det er fort gjort å bli avslørt hvis du ender med å gi bort noe som helt opplagt er en lite gjennomtenkt nødløsning.

Et gavekort på The Well er derimot en helt genial «i siste liten»-plan, ettersom du kan lene deg på all forskning som viser at opplevelser gjør folk mer lykkelige enn ting. Det er jo en omsorgshandling i seg selv, PLUSS at du kan sette et personlig preg på gavekortet.

På The Well kan du nemlig skreddersy gavekortet etter hva som passer mottakeren best. Er gaven for eksempel til et par småbarnsforeldre som trenger et romantisk avbrekk, kan du slå til med Well Romance.

Den festglade søsteren din i 20-årene kommer på sin side til å bli overlykkelig av Juicy Sunday-pakken – med burger, juice og bading på en tung dagen derpå.