Conventor, en av Norges største konferanseleverandører, velger Filter som sin faste annonsepartner de neste årene. Dermed legger selskapet en stor del av markedsføringsbudsjettet for sine konferanser hos nettavisen.

– Filter har etablert seg som en sterk og troverdig merkevare og en tydelig motvekt til clickbait og den sensasjonsjagende journalistikken som dessverre preger mange av de tradisjonelle mediene. Filter setter agendaen i diskusjonene rundt klima, økonomi og teknologi. Dette henger naturlig sammen med våre merkevarer, sier Ole Dokka, strategidirektør i Conventor.

Conventor arrangerer konferanser som Cutting Edge Festival, Spaceport Norway og Social Media Days og har gjennom 2019 testet annonseproduktet til Filter ved flere anledninger. Dette la grunnlaget for å inngå et langsiktig samarbeid.

Her er et eksempel på samarbeidet mellom Filter og Conventor for Spaceport Norway 2019: Slik kan romfart redde verden

– Filter har fantastisk gode innholdsprodusenter. De forstår det kompliserte budskapet vi skal kommunisere og merkevaren passer perfekt for våre arrangementer. Med et så spisset produkt og budskap er det viktig for oss at vi når de leserne vi ønsker, sier Dokka.

Ole Dokka og Stine Myrvang er allerede godt igang med det nye samarbeidet. Foto: Sara Magnusson.

Kundeansvarlig for Conventor, Stine Myrvang, som nylig gikk fra Geelmuyden Kiese til Filter, gleder seg over samarbeidet.

– Vi lever av troverdigheten til våre merkevarer og effekten av annonsene vi leverer. De holder en kvalitet vi er stolte av. Det er spesielt hyggelig når en kunde tar et så aktivt valg av leverandør som dette for å bidra til å styrke det journalistiske arbeidet vi gjør i Filter, sier Myrvang.

Samarbeidet er allerede i gang og den neste konferansen Filter og Conventor skal samarbeide om er Cutting Edge Festivalen. Denne går av stabelen i oktober.

Vil du vite mer om de kommersielle produktene til Filter eller søsterpublikasjonene Natt&Dag, Talent Media, CamillaPihl.no og Motor.no ? Ta kontakt med senior rådgiver Stine Myrvang / stine@filtermedia.no. For mer informasjon om Conventor ta kontakt med Ole Dokka / ole.dokka@conventor.no.