Med mobiltelefoner og skjermer er det Murphys lov som gjelder. Alt som kan gå galt, går uunngåelig galt, og typisk på verst tenkelig tid.

For mange forblir knust skjerm en regelmessig, bitter og betydelig utgift, og særlig for dem av oss som er genetisk disponert for uflaks og/eller klumsethet.

Men med egen skjermforsikring – som alltid er inkludert med SWAP fra Telenor  – er ikke uka nødvendigvis ødelagt lenger når telefonen går i bakken.

Er du lur kan du altså ønske deg en julegave som varer ekstra lenge i år, ved å føre opp den mobilen du er gira på sammen med SWAP på ønskelista.

Ikke nå igjen …

Vi har alle vært der: det kvalmende knekket når mobilen treffer baderomsflisene, stillheten som følger, de engstelige sekundene når du bøyer deg ned, plukker opp, snur om og tar inn over deg det tette spindelvevet av sprekker som dekorerer den dyrebare telefonen din.

Du har nå to valg: gå rundt med knust, utydelig og stygg mobil på ubestemt tid eller få skjermen byttet for store kostnader.

Sa vi at du hadde to valg?

Vel, heldigvis er det nå et tredje alternativ.

Tre skjermer på ti måneder

– Jeg hadde allerede brukt mange tusen kroner på ny telefon. Når skjermen knuste hadde jeg selvfølgelig ikke noe annet valg enn å betale hva enn det kostet.

Oslojenta Line Sørensen (40) hadde maks uflaks i år. På under ti måneder gikk tre telefoner deisende i asfalten med sprukket skjerm som følge.

De første to gangene endte regningen for skjermbytte sammenlagt på hele 3500 kroner. Men etter et tredje uhell – for bare en knapp uke siden –  var begeret fullt.

– Jeg skjønte etterhvert at ordentlig forsikring måtte til. Du kan prøve å ta alle forholdsregler, men før eller siden vil sannsynligvis ulykken inntreffe igjen. Det er jo ikke bare meg det skjer med, sier hun lattermildt.

– Halve venneflokken min går rundt med knuste telefoner.

Perfekt for de slepphendte

Med Telenors stadig mer populære SWAP-ordning er skjermbytte inkludert i standardavtalen. Alt det vil koste deg er 500 kroner i egenandel – gitt at det er første gangen ulykken inntreffer. For slepphendte mobileiere som Line er denne type trygghet i hverdagen uunnværlig.

– Det er alltid irriterende å knuse skjermen, men på denne måten går det i det minste ikke utover husleia. I tillegg vet jeg at jobben gjøres profesjonelt og at garantien på mobilen vil bevares, sier Line Sørensen.

Slik fungerer SWAP fra Telenor: Når du kjøper en ny telefon med SWAP, betaler du ingenting
nå, kun et fast månedsbeløp over en periode på to år.

Etter et år kan du nemlig bytte til ny telefon om du ønsker, hvorpå ditt resterende beløp opptil 12 måneder vil bli slettet.

I tillegg til skjermforsikring og mulighet til å bytte til ny modell etter et år, innebærer SWAP
en langt mer miljøvennlig måte å anskaffe ny telefon. Istedenfor å havne bakerst i
sokkeskuffen kan den gamle mobilen din få nytt liv i en del av verden der brukte telefoner er
etterspurt.

Helgardert

Standardavtalen med SWAP vil alltid inkludere skjermbytte mot egenandel, men for de som ønsker ekstra trygghet tilbyr Telenor sin mest dekkende avtale – nemlig SWAP Plussforsikring.

Enten ungen putter iPhonen i do, eller din nyinnkjøpte Galaxy Note 8 blir trampet i stykker av et vonbrotent esel på Sardinia, vil Telenor erstatte telefonen din bare én virkedag etterpå.

Kjøper du en mobil med SWAP i dag vil plussforsikringen inkluderes i de første tre
månedene, og vil du videreføre trygghetsordningen koster det deg bare 59 kroner måneden.

Har du et YNG-Abonnement er Plussforsikring inkludert uansett. Da kan du bare ta det helt kuli.