Pakker fra posten inneholder ikke lenger bare klesplagg eller nye duppedingser til hjemmet. De siste årene har hjemmelevering av dagligvarer blitt dagligdags. Det er kanskje ikke så rart når vi kun er noen tastetrykk unna å bestille et større og bredere utvalg av varer på mobilen.

Å kalle dette en ny trend er å strekke det langt. Det som er nytt er at disse pakkeløsningene tilbyr sunnere og høyere kvalitet i produktutvalget.

Bedrifter har forstått at man må tilpasse seg brukervanene og heller tilby et bredere utvalg varer enn konkurrentene i fysiske butikker. Vi er mer opptatte av å spise sunt, samtidig som vi vil spare tid.

Snacks på døren!

Du har sikkert vært i butikken på jakt etter noe godt å kose deg med, men jakten blir forgjeves fordi det ikke er noen sunnere snacks i butikkhyllene.

Ezinne Okparaebo er medgründer og ambassadør for pakkeløsningen Carepacks. De leverer sunnere snacksvarianter via post.

– Som idrettsutøver har jeg selv fått erfare hvor snevert utvalget av sunn snacks er i norske dagligvarebutikker. I en hektisk hverdag hvor jeg både er høyt og lavt, med trening og studier så merker jeg hvor nødvendig det er med jevnlige påfyll for å holde blodsukkeret oppe, forteller hun.

Ezinne Okparaebo (midten), sammen med medgründere May-Rita Kappfjell (t.v.) og Tonje Nordgård (t.h.).

Dette er Carepacks

Carepacks har tro på at man kan spise sunnere snacks og godterier uten at det går på bekostningen av smak. De fokuserer på økologiske og rettferdige matvarer som gir kroppen det lille ekstra. Det betyr mindre sukker, salt, tilsetningsstoffer og kalorier, slik at du kan ta deg en liten godbit uten å få dårlig samvittighet.

– Mitt syn er at det jeg inntar i kroppen min, skal kunne gi meg noe positivt tilbake. Siden dette er viktig for meg ønsker jeg å inspirere til å velge sunnere og smartere valg i hverdagen, mellom treningsøkter og i helger, forteller Okparaebo.

Carepacks har flere pakkeløsninger du kan abonnere på. Det er ingen binding, fri frakt og kan sendes til hele landet.

De ønsker å tilby sunnere snacks til alle, og derfor har de pakkeløsninger for barn, glutenintollerante, FitPack for treningsaktive og gavesett.

På denne måten kan du benytte deg av den pakken som matcher dine behov!

Tidligere skiløper og 71 grader nord-deltaker Marthe Kristoffersen er blant de som abonnerer på Carepacks. Hun mener dette er en perfekt måte å spise sunnere på.

– Jeg syns CarePacks er en kjempeløsning, fordi det er bra for kroppen. Ikke bare sukker og tilsetningsstoffer.

Tidligere skiløper Marthe Kristoffersen.

Prøv Carepacks i dag – Første pakke er gratis!*

*79kr i etablering. Deretter kun 349 i måneden.