Det er en vanlig aktivitet på biltur, det å holde pusten når du kjører inn i en tunnel. Klarer du å holde den helt til du er gjennom eller må du gi opp halvveis? Men hva om du ikke kommer deg gjennom. Hva om du blir innesperret sammen med ukjente mennesker mens giftig røyk fyller tunnelen og det ikke er en vei ut?

Se programmet og kjøp billetter til drive-in-kino her!  

Klaustrofobisk spenning

I filmen møter vi brannmann og veiarbeider Stein og datteren hans Elise som har mistet sin kone og mamma. Etter en krangel på lille julaften om farens nye kjæreste, hopper hun på en ekspressbuss til Oslo for å komme seg vekk fra alt. På veien fra den lille vestlandsbygda må bussen kjøre gjennom den ni kilometer lange Storfjelltunnelen, og det er her katastrofen inntreffer. 

En tankbil har krasjet med tunnelveggen. Den tar fyr og deler av tunnelen raser sammen. Dette resulterer i at begge utgangene blir sperret og ingen kan komme seg hverken inn eller ut. Stein blir tilkalt som ekstra redningsmann og ikke lenge etter at han har ankommet ulykkesstedet får han vite at datteren hans er der inne.
Klarer han å redde henne og de andre i tunnelen før det er for sent?

Se programmet og kjøp billetter til drive-in-kino her!  

Filmen åpner med bilder av vakker og vill norsk natur. Kronglete hårnålssvinger og en underliggende spenning om at vi bare venter på at noe skal gå galt. 

Vi blir introdusert for noen geniale frempek, blant annet ett med en blå plastpose som viser seg å spille en viktig rolle litt senere i filmen. 

Katastrofefilmer er noe vi begynner å kunne ganske godt her i landet. Tidligere har vi vært med på både fjellras og jordskjelv, men denne gangen er det ikke naturkreftene som tar overhånd – denne gangen er katastrofen menneskeskapt.

Filmen er til tider direkte ubehagelig klaustrofobisk når redningsmannskapet kjemper mot røyken, mørket og klokka. Regissør Pål Øye gir oss en spennende og nervepirrende thriller, og med en solid Thorbjørn Harr som hovedrolleinnehaver blir Tunnelen en god filmopplevelse som er verdt å få med seg. 

Denne uka er siste mulighet til å få den med seg på drive-in kino, så fyll opp bilen og ta turen til Tryvann torsdag 21. mai!

Cinemove deler ut gratis Sørlandschips og sjokolade ved ankomst til alle i bilen. Hvis ikke drive-in-kino og gratis snacks frister vet vi ikke hva som vil!

Se programmet og kjøp billetter til drive-in-kino her!   

Her ser du hele programmet:

Torsdag 21. mai (Kjøp billetter her):
Kl. 18.00: Born 2 Drive (2019). Tillatt for alle.
Kl. 21.15: Tunnelen (2019). Anbefalt aldersgrense 12 år.

Fredag 22.05 (Kjøp billetter her):
Kl 17.30: Bumblebee
Kl 20.30: Parasitt

 Lørdag 23.05 (Kjøp billetter her):
Kl 14.00: Aladdin
Kl 17.30: Et helt, halvt år
Kl 20.30: Bohemian Rhapsody

 Søndag 24.05 (Kjøp billetter her):
Kl 14: Bølle i trøbbel
Kl 17.30: Knives out
Kl 20.30: Flukten over grensen