Mandag

Mens du aller helst vil sitte hjemme og skamme deg over alt du gjorde i løpet av helgen, må du i stedet krype på jobb og bruke all energien på å unngå andre mennesker. Hjernen din ønsker kun én ting:

Selv om ryggen retter seg betraktelig gjennom dagen, virker tanken på butikk-køer og matlaging fortsatt uoverkommelig når ettermiddag går mot kveld.

Siden det bare finnes en måte å få uka på rett kjøl på, kjører du meat free monday og bestiller vegetarisk Panang Karri fra Blå Elefant levert rett på døra. Nå lever du som en greve.

Du kan også bestille spennende thai fra disse restaurantene:

 

Tirsdag

Nå starter uka for alvor. Du har karret deg på jobb, fått igjen overskuddet, og lover bot og bedring.

Plystrende på favorittlåta på vei fra trening, melder magen at fredagens planlagte tacofest allerede virker forlokkende. Men hey, så slår tanken deg: «Hvorfor spiser jeg ikke mer fisk?»

Nyfrelst på det sunne liv møtes magen og hjernen på halvveien, og du bestiller tirsdagsfavoritten fish & chips fra anerkjente Fiskeriet.

Fra disse restaurantene kan du bestille sunne fiskeretter:

 

Onsdag

Ay! Lillelørdag allerede, jo. Den mørke skyen som har hengt over hodet ditt helt siden det indiske herremåltidet sist søndag er i ferd med å lette.

Du smiler til folk. Du har solbriller på. Denne dagen skal magen din få. Tid for å leve — i harmoni med egne drifter.

Siden du har holdt ut så lenge fortjener tarmkanalen en liten oppstiver i form av en umami-marinert kyllingburger fra Oppland burger.

 

Torsdag

Glem lille lørdag, nå er det praktisk talt helg! En «kalde halve» i varmen lokker, men skal du rekke utepilsen før sola går ned har du ikke tid til å handle. Ikke sjans!

Mens du hopper ut av buksa og inn i shortsen, bestiller du kjapt noen sushiruller. De er heldigvis på døra innen du får tredd bena i flipflopsene, og inhaleres mens du smører den bleke kroppen din med faktor 30.

Fra disse restaurantene kan du også bestille sushi:

 

Fredag

 

Siste jobbmail gikk ut kl 13.30 og etter det er det kun plass til én tanke i lillehjernen din: «Hvordan skal jeg blidgjøre magen?»

Svaret er enkel. Dra kroppslegemet ditt utendørs, skrap sammen noen venner og informer dem om at vi tar fredagstacoen i parken. Trykk deg frem til Mission Taco og bestill digg føde asap.

Fra disse restaurantene kan du også bestille hot tacos og burritos:

 

Lørdag

 

Du våkner og kroppen roper «BURGER», før den følger opp med «CHEESEBURGER». Parklivet har nemlig merket deg, kanskje for livet.

Du har grønske oppover begge beina, og kroppen skjønner at den trenger energi for å gyve løs på lørdagen. Ja, da blir det burger til frokost. Det er tross alt helg.

Burgeren er på døra idet du knyter igjen morgenkåpa, og da er det flaks at du har stått opp så sent at det nå er innafor å kalle det lunsj.

Fra disse restaurantene kan du også bestille saftige burgere:

Søndag

Helga sitter som et lodd i kroppen. Du er ikke helt sikker på hva som skjedde etter at du ulte (!) mot to bekjente på Lorry i går, men du er veldig sikker på at du aldri skal møte dem igjen – i hvert fall ikke før neste fredag. «I dag skal jeg ikke treffe NOEN», hvisker du til seg selv.

Du blir kvalm av å tenke på burgeren fra i går (enn så god den var), men er sulten som en ulv. Dessverre inneholder kjøleskapet kun pappen fra Tuborg LITE, og bare tanken på å gå i kø på Jokeren er uutholdelig. Du så rosa elefanter i går, og nå trengs bare en ting: en rosa person som sykler maten hjem til deg.

Munnen må renses for helgas minner, og fyldig, sterk indisk fra Dehli Tandoori er veien å gå. Ekstra tilbehør? spør skjermen. Uten å måtte ytre et eneste ord, trykker du skjelvende på nanbrødet – og ikke bare én gang: Selvfølgelig skal du ha tre  – ja 3 stk. – hvitløksnan i dag.

Fra disse restaurantene kan du også bestille deilig indisk: