Du har selvfølgelig bilen din forsikret, ikke sant?

Vi vet alle hvor mye den minste bulk, ripe eller teknisk svikt kan koste å reparere.

Likevel er det mange som glemmer å forsikre seg mot en av de vanligste skadeformene man opplever som bileier – nemlig problemer med dekkene.

Gode betingelser

Hos Dekkmann slipper du å ta stilling til ulike prisnivåer og forsikringspakker. Total trygghet er inkludert i hotellavgiften fra dag én.

Forsikringen inkluderer noen av markedets beste og mest omfattende betingelser, blant annet:

* Full bytterett innen 14 dager – uten diskusjon
* Gratis ettersyn i garantitiden
* Oppfølgning hos alle Dekkmanns 61 lokasjoner i Norge.
* Garantiperiode på hele to år (eller tre om du er medlem av NAF)

Dekkman har 61 lokasjoner over hele Norge. Bestill i dag – eller ring på 815 00 540.

Stadig flere velger et dekkhotell

Dekkmann er en av Norges største dekkhotell-aktører, med 61 lokasjoner over hele landet. Å overlate dekkene til et eget hotell er blitt et stadig mer populært alternativ til kjellerboden, men fremdeles er det mange nordmenn som ikke kjenner til konseptet.

Tanken bak et dekkhotell er enkel, forklarer Torleiv Dalen Haukenes, produktansvarlig for Dekkmann

– Det er langt mer enn bare en lagringsplass, sier han.

– Vi oppbevarer dekkene på beste mulige måte. Vi vasker både gummi og felger, sjekker trykk og redegjør for eventuelle skader. Og når årstidene snur varsler vi kunden i god tid før fristene og monterer de rette dekkene på en trygg og riktig måte.

En av Norges største dekkhotell-aktører har også markedets mest omfattende forsikringsordning. Enten du sneier en fortauskant eller punkterer på vei til jobb vil Dekkmann følge deg opp, både med fjerning av gamle dekk, valg av nye og korrekt montering når du skal tilbake på veien.

Begynner å haste

I disse dager jobber verksteder over hele landet på spreng for å dekke etterspørselen opp mot årets frist for vinterdekkskifte.

Med dekkene på eget hotell – i tillegg til trygg og korrekt montering – slipper du også å bli tatt på senga av de forestående fristene. Norsk lov er klar: Fra 1. November og til første mandag etter 2. påskedag må alle bilister ha dekk med minimum 3 millimeter mønsterdybde.

I Nordland, Troms og Finnmark går perioden fra og med 15. oktober til 1. mai. Dekkmann varsler kundene på SMS i forkant, slik at alle er garantert bytte i god tid. Likevel, forteller Haukenes, er det mange som utsetter dekkskifte til siste minutt.

– Det er noe vi ser hvert år, men vi kan dessverre ikke gjennomføre alle bytter på en gang. Derfor er det viktig at folk er forut for fristene når det er på tide å skifte dekk.

Og når man snakker om dekkskifte er trygghet et nøkkelord. Mange bileiere velger å gjøre jobben på egen hånd, men samtidig som dagens biler blir stadig mer avanserte øker også risikoen for sikkerhetsmessige feilgrep. Resultatet, sier Haukenes, kan være katastrofalt.

– Det er veldig mange fallgruver å gå i. Bare det å jekke opp bilen kan være en større ut-fordring enn det mange tror. Enten vet de ikke hvor de skal jekke på dagens biler, eller så gjør de det feil og ender opp med skader for mange tusen kroner. I tillegg har de færreste verktøyene som trengs for å gjennomføre byttet på en forsvarlig måte.

Dekkman har 61 lokasjoner over hele Norge. Bestill i dag – eller ring på 815 00 540.