Noe som er trøblete med å eie bil, enten det er servicen, de forbaska ripene eller den fordømrade rusten som aldri forsvinner. Selv den beste sjåfør kan være litt uheldig, men det verste er alt styret som følger med.

Verkstedene er som de fleste andre, de jobber på dagtid, og derfor må du gjerne sette av store deler av en ellers fin solskinnsdag på å løse logistikk-kabalen. Bilen må på verkstedet, du må på jobb, eventuelle barn skal på fotballtrening i 17-draget og hvem vet hva annet du har planlagt.

Småskadeverkstedet MPS Bilskade er fullstendig klar over at dette ikke er en ideell situasjon:

Derfor har de lansert en tjeneste i Oslo der de tar seg av alt. De kan nå hente bilen din, reparere vidunderet og levere den tilbake igjen. Så slipper du!

– Vi ville gjøre noe kult for kundene våre, og tenkte at dette vil være det som kan løse opp i tidsfloken for de aller fleste. Det eneste du trenger å gjøre er å gi oss nøkkelen, så fikser vi resten, forteller daglig leder Jan Lindberg i MPS Bilskade.

Slik funker det

Det er fort gjort å pådra seg en liten parkeringsbulk eller en ripe fra en kamuflert grein i oppkjørselen. Dyrt er det også. Om du regner med tiden du må bruke på hele repareringsoperasjonen, blir det fort noen kroner – for ikke å snakke om bry.

Nå kan du bestille henting av bilen, uansett hvor du befinner deg, og MPS Bilskade vil plukke den opp. For å avtale henting og levering kan du ta kontakt med kundemottaker på ditt lokale MPS-verksted. Uansett om du er hjemme, på jobb eller hos en venn: de kommer som avtalt.

Du bestemmer selv om du ønsker bilen levert, hentet eller begge deler. Foto: MPS Bilskade

– I MPS Bilskade jobber vi med bil hele dagen, og jeg kan forsikre om at vi har en et drøss av kompetente sjåfører. Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte oss på telefonen eller våre hjemmesider.

På MPS Bilskade sine hjemmesider kan du også få et online pristilbud. Ta bilde av skaden din, legg inn informasjonen også får du et pristilbud på e-post.

– Det hele koster 390 kroner tur/retur. Du kan jo regne på hvor mange timer du bruker på å komme deg til og fra verkstedet i rushen, opp mot egen timeslønn, mener Lindberg.

Om du kun trenger bistand én av veiene kan de selvsagt løse dette også for den nette summen av 300 kroner. Tjenesten er kun tilgjengelig i Oslo kommune.

Småskadeeksperter

MPS Bilskade er en bilskadekjede med over 60 verksteder i Norge. De er spesialister på de mindre bilskadene, som lakkskader, bulker og kantkjørte felger. De bruker moderne, effektive og rimeligere metoder når de reparerer skader.

Det innebærer reparasjon framfor erstatninger, samt bruk av moderne verktøy. I mange tilfeller kan det faktisk være rimeligere enn andre tradisjonelle reparasjonsmetoder.

Med henting og levering av bilen kan de hjelpe deg med bilskaden fra A til B.

Her er en kort liste over de vanligste skadene MPS Bilskade reparerer:

  • Ripe i lakk:  fra kr 2750,-
  • Mindre bulk: fra kr 1500,-
  • Kantkjørt felg: fra kr 1500,-

Om du ønsker at bilen skal hentes og leveres legger du til 390 kroner, eller 300 kroner for én vei.

Les mer om MPS Bilskade og deres tilbud om henting og levering på deres nettsider.