R. Bergersen Sikkerhet og Design er en totalleverandør av helhetlige sikkerhetsløsninger og beslag til dører, møbler, baderom og kjøkken. Med 40 ansatte, er de et av mange selskaper som kan spare mye tid og penger på å benytte seg av riktig pensjonsleverandør.

– Vi valgte Duvi Pensjon, fordi vi hadde en full gjennomgang med Duvi-representanten som forklarte oss alle fordelene ved å bytte pensjonsleverandør, forteller Roar Forfant, daglig leder i R. Bergersen.

Duvi er en erfaren pensjonsaktør som har forenklet og ufarliggjort pensjon for mange bedrifter. De har løsninger som gjør at alt som har med pensjon krever mindre administrasjon, i tillegg til at systemet automatisk regner riktige summer gjennom lønnsfilene til kundene.

Vil du vite mer om pensjon for bedrifter? Les mer her.

Et smart valg

R. Bergersen valgte å gå over til Duvi Pensjon fordi de så at det var flere fordeler, i forhold til deres tidligere pensjonsleverandør. Her er noen av fordelene Forfant trekker frem som grunnlag for at de valgte å bytte pensjonssystem:

  • Lavere gebyrer
  • Sluttet å sette av pensjon for tidligere ansatte
  • De har nå riktig spareprosent for deres ansatte
  • De har nå kontroll hver måned
  • De vet at de sparer rett beløp
  • De betaler det de skal og ikke for mye

– Vi så at det Duvis representant hadde sagt stemte, og at det faktisk var flere fordeler enn vi hadde blitt fortalt på forhånd! Forteller Roar.

Her har du en oversikt over kostnadene for bedrifter.

R. Bergersen Sikkerhet & Design velger Duvi

Lavere gebyrer og riktig sparing for alle ansatte er bare to av grunnene til at R. Bergersen Sikkerhet & Design valgte Duvi som pensjonsleverandør. Her forteller daglig leder Roar Forfang om sin erfaring med Duvi.

Posted by Duvi on Tuesday, July 3, 2018

Derfor er det viktig å ha et system for pensjonssparing

Minst en fjerdedel av bedrifter har avvik i pensjonssparingen. Unødvendig sparing av pensjon på vegne av ansatte, det spares ukorrekt prosentandel eller at det spares unødvendig til tidligere ansatte. Duvi har flere ganger oppdaget bedrifter som har store sprik, som over tid blir veldig kostbart. Dette er feil som er veldig unødvendige, og som kan være lett å unngå.

– I tillegg til menneskelige feil gjort i forhold til pensjon, kommer det masse ekstrakostnader med tanke på administrasjonskostnader og konflikter som kan oppstå som en konsekvens av dette. Med Duvi Pensjon slipper man heldigvis å tenke på det, sier Asbjørn Erdal, daglig leder i Duvi.

R. Bergersen Sikkerhet og Design er kjempeglade for å ha tatt valget om å bytte til Duvi Pensjons system for håndtering av pensjonsavtaler. Din bedrift kan gjøre som Roar: spar ressurser og sjekk om Duvi Pensjon er en bedre løsning for din bedrift her.