Utendørs er plassert på selveste St. Hanshaugen der folk har samlet seg i lang, lang tid. Stedet er perfekt for late dager, hygge, god mat og leskende drikke når solen titter frem. 

Utendørs ligger midt i en av Oslos største og flotteste parker. Du har kanskje lurt på hvor St. Hanshaugen har navnet sitt fra, vel, parken har samlet folk i flere hundre år. På 1840-tallet ble den døpt til St. Hanshaugen fordi det var et faste samlingspunkt under Sankthans. 

I dag samles folk der fordi det er et yrende liv i parkserveringen Utendørs som er til for unge, gamle, festglade eller foreldre som vil ha en flott pausestasjon under trilleturen. 

Vil du vite mer om Utendørs og deres arrangementer gjennom sommeren, da er det bare å trykke her!

Det er tydeligvis noen som ikke fikk smake på Streetalia sin pizza. Foto: Sigve Aspelund.

– Vi elsker hunder og barnevogner, og når kvelden kommer tennes lyslenkene og du får pledd dersom du er kald. Hvor koselig e’kke det ‘a?, sier leder Lucia Picco i Utendørs.

Norges snilleste gjester

På spørsmål om hva Utendørs tilbyr deg, kommer det kjapt. 

– Først og fremst tilbyr vi sommervibber og god stemning, forteller Sven.

Blant steinovnsbakt pizza og kald drikke er det latter og smil. Foto: Sigve Aspelund.

 

Det sies at solen gjør noe med vanligvis innadvendte nordmenn. Det har i hvert fall gjort at de som driver Utendørs har merket seg noe om de besøkende. 

– Vi tror kanskje vi har Norges snilleste gjester, sier Picco.

Livet er best ute, er det ikke?

Det beste med Utendørs er at det bokstavelig talt er utendørs. Og ikke for å høres ut som en prekende bestemor, men: Livet er virkelig best ute. 

Det er bare å komme med argumenter om du mener det er feil. Men om du plusser sammen godt vær, god servering og godt selskap har det en vinnende kombinasjon.

St. Hanshaugen er vakker om sommeren. Foto: Sigve Aspelund.

Utendørs har spennende arrangementer gjennom hele sommeren som quiz og bingo. En sjelden gang har de også konserter og andre eventer. Også har Utendørs fersk popcorn. La oss si det en gang til sammen; fersk popcorn

Sjekk ut Utendørs Facebook-side for mer informasjon.

Finn fram boken, podkasten du ble tipset om eller samle gjengen til en koselig dag på St. Hanshaugen – og finn ut om Utendørs er Oslos flotteste parkservering.