Vi har aldri hatt mer tid til å tråle oss gjennom filmer, serier og dokumentarer vi lenge har satt på vent, enn nå. For å få et bredt og godt utvalg er det mange som abonnerer på flere strømmetjenester i tillegg til vanlige TV-kanaler. Visste du at det finnes en side som slår sammen dette for deg, til ett eneste abonnement?

Strim.no er svaret. På strømmetjenesten Strim samler de flere film-og serie-tjenester og TV-kanaler på ett sted, som blant annet HBO Nordic, Viaplay og Paramount+. Med et abonnement hos Strim får du tilgang på det store digitale film-og seriebiblioteket som hører med de ulike tjenestene under ett. La strimingen begynne!

Les mer og registrer deg som abonnent her. God striming!

Bredt utvalg

For de som setter pris på en god film eller en serie kan du sluke både HBO Nordic, Viaplay og Paramount + gode alternativer. På disse strømmetjenestene finner du et bredt (og da mener vi bredt) utvalg å hvile øynene på, uansett sjanger.

Paramount+ er muligens mer ukjent for oss nordmenn, men tjenesten hører til det ikoniske filmselskapet Paramount Pictures, som står bak flere av filmhistoriens største perler, fra Titanic og Gudfaren til Grease og Forrest Gump. 

HBO Nordic er godt kjent for sine langtlevende, mørke spenningsserier, der Game of Thrones selvfølgelig troner på toppen. Den siste tiden har de sluppet mange nye spenningsserier, blant annet en ny sesong av den dommedagsaktige robotserien Westworld og den splitter nye science fiction-thrilleren Devs. Her finner du mange binge-verdige serier som flytter tankene over på helt andre ting.

Klar for litt binging? Her finner du det du trenger av informasjon om Strim!

På Viaplay finner du alltid et oppdatert bibliotek av nye storfilmer, nå også flere som egentlig skulle gått på kino, for eksempel skrekk-thrilleren med Elisabeth Moss, The Invisible Man. Her snakker vi suspens. Enten du er ute etter nye, populære filmer som Knives Out og Jumanji: The Next Level eller leter etter gamle perler, finner du det trolig på Viaplay.

Men hvorfor velge? Med et abonnement hos Strim får du tilgang på alle disse digitale bibliotekene, så vel som utvalgte TV-kanaler, slik at du er sikret kvalitets-titting uansett om du er i humør for å skremmes ut av nattesøvn, le til du gråter, få hjertet ditt knust eller bare er på jakt etter noe å sluke i spenning.

Tre typer abonnement

Så var det dette med abonnement. Hvilket passer for akkurat ditt behov, tro? På tjenesten finnes det tre typer abonnement: Strim mini, Strim film og serier og Strim alt.

Med mini-abonnementet betaler du 129 kroner i måneden. Inkludert i abonnementet er direkte-TV fra syv kanaler, et tilgjengelig arkiv fra flere kanaler, underholdningskanaler og nyhetskanaler, samt at to kan strømme samtidig. Om du ikke er så opptatt av filmer og serier, men heller å ønsker å se på TV er dette alternativet for deg.

Med film og serie-abonnementet får du direkte-TV fra 12 kanaler, de samme underholdnings-og nyhetskanalene, men også det komplette biblioteket til HBO Nordic, Paramount + og Viaplay. Alt kan strømmes av to samtidig. Dette alternativet er perfekt for bingere og filmentusiaster, alt for 249 kroner i måneden.

Det største abonnementet inkluderer alt nevnt over, i tillegg til dokumentarkanaler og barnekanaler. Dette abonnementet koster 299 kroner i måneden og er perfekt for en familie. Her finner du noe for både barn og voksne!

Les mer og registrer deg som abonnent her. God striming!