«Vi får vente til helgen». Den setningen har gått gjennom hodet ditt de siste gangene du har stirret tomt inn i skapet på jakt etter søtsaker som kan døyve fysenheten som brer seg gjennom kroppen.

La oss en gang for alle slå det fast: det er lov å unne seg snacks i hverdagen også. Med sunnere snacks får du noe søtt, salt, med færre kalorier og tilsetningsstoffer. Det bekjemper søtsuget og det får kroppen til å juble.

Derfor er Carepacks løsningen for deg som vil unne deg noe hver dag. Vi har oppsummert hvorfor deres snacksboks er perfekt for å kunne spise noe godt hver dag:

1. Det er lov å kose seg

Det er mulig å spise snacks uten at det er sukkerholdig og at du har en frykt for at kaloriene skal legge seg rett i sideflesket.

Med Carepacks PremiumPack får du god og sunnere snacks som smaker fortreffelig. Pakkeleveringstjenesten gir deg en god miks av sunnere smågodt i form av nøtter, sjokolade, lakris og annet snadder levert i posten! Det er selvsagt ingen bindingstid, gratis frakt og kan sendes over hele landet.

Tidligere skiløper og 71° nord-deltaker Marthe Kristoffersen oppsummerer sin opplevelse av tjenesten slik:

– Jeg syns CarePacks er en kjempeløsning, fordi det er bra for kroppen. Det er ikke bare sukker og tilsetningsstoffer.

Marthe Kristoffersen

Vil du prøve Carepacks? Klikk her.

2. Tro det eller ei, men du får et lavere søtsug

Søtsuget er vanskelig å riste av seg, enten det er å gradvis trappe ned inntaket elller gå «cold turkey». Ifølge ekspertene i Carepacks vil man faktisk få et lavere sukkersug ved å erstatte sukkerholdig godteri det med sunnere alternativer.

Tidligere olympier, medgründer og hovedambassadør Ezinne Okparaebo har i årevis hatt et bevisst forhold til kosthold og trening. Hun mener man må innta noe som gir noe positivt tilbake til kroppen.

– Jeg er avhengig av næringsrik, jevn og god energi mellom treningsøkter og i hverdagen generelt for å kunne prestere optimalt. Siden dette er viktig for meg ønsker jeg å inspirere til å velge sunnere og smartere valg i hverdagen, mellom treningsøkter og i helger.

3. På samvittigheten løs

Å spise med dårlig samvittighet går ikke bare utover matopplevelsen, men også humøret. Med sunnere snacks kan du droppe den kjipe skyldfølelsen og heller se fram til å knaske på noe godt. Det gir en frisk kropp, gode matopplevelser og ikke minst god samvittighet.

– Som de fleste andre liker jeg å kose meg med god samvittighet. Selv opplever jeg at humøret blir mer stabilt når jeg velger sunnere alternativer, forteller Okparaebo.

Bestill din Carepack PremiumPack her.

4. Kvalitet over kvantitet

Det er mulig å ty til sunnere snacks uten å måtte gå for rotgrønnsaker og Holiday-dipp. Det ønsker Carepacks å bidra til.

– Som idrettsutøver har jeg selv fått erfare hvor snevert utvalget av sunnere snacks er i norske dagligvarebutikker. I en hektisk hverdag hvor jeg både er høyt og lavt, med trening og studier så merker jeg hvor nødvendig det er med jevnlige påfyll for å holde blodsukkeret oppe, sier Okparaebo.

Carepacks ønsker å være med på å bidra til at planeten når bærekraftsmålene til FN i 2030. De mener det er viktig å drive med kunnskapsspredning av næringsrik og sunnere mat, slik at mathelsen blir bedre her hjemme og ute i verden. De bestreber å tilby økologiske matvarer som også er merket med fairtrade.

5. Du har alltid snacks hjemme

Carepacks PremiumPack gjør det mulig å ha et forutsigbart og enkelt forhold til snacks. Du kan abonnere på den pakken som passer deg og får den levert på postkassa hver måned eller til ditt nærmeste postkontor. Det er så enkelt det kan bli: bestill, motta, nyt!

Vil du ha Carepacks? Første pakke gratis!*

*79kr i etablering. Deretter kun 349 i måneden»