Hvem er med i årets Farmen kjendis? Hvor klipper stjernene håret? Dette, og andre lignende saker, vil du ikke lese om i Filter Nyheters nye magasin.

I april i år kom Filter Nyheter ut med en papirutgave av avisen. I skrivende stund har de trykket og sendt ut de to første utgavene, og antall abonnenter øker. Blod, svette og tårer er lagt inn i dette prosjektet, og nå kan du være med på å utvide Filter-redaksjonen!

Fremfor å skrive mange overfladiske saker, konsentrerer Filter seg om utvalgte saker og tema. Temaer som er knyttet til ekstremisme, klima og politikk er noen av kjernesakene Filter skriver om.

Allerede har over 1500 mennesker valgt å støtte Filter Nyheter og får papirmagasinet rett hjem i postkassa hver måned. Ingen reklame, ingen fake news – bare seriøs journalistikk.

Fra første utgave av Filters magasin. Foto: Jon Wang

Støtt god journalistikk

Filter er en uavhengig avis og redaksjonen bestemmer selv hva de vil skrive om. Deres eneste agenda er å gi ut viktig og riktig informasjon til sine lesere. Pengene de får inn fra abonnentene går direkte til driften av redaksjonen og flere av sakene Filter har dekket ville ikke blitt noe av om det ikke var for støtten fra de faste leserne.

Redaksjonen har en avtale gående med seg selv om at når de får 2000 månedlige abonnenter skal de ansette en ny journalist – dette målet ønsker de å nå i løpet av de neste ukene. 

Journalisten de er på utkikk etter skal gjøre undersøkelser og skrive om medisin og vitenskap på Filter-måten. Kanskje finner vi ut en gang for alle om vi kan bruke eteriske oljer mot bakterier, hvor skeptiske vi bør være til vaksiner eller om man faktisk kan tenke seg frisk?

De fleste nettaviser er avhengige av annonseinntekter for å leve. På Filter Nyheter finner du ingen annonser, bare grundig journalistikk. For å holde papirmagasinet fritt for reklame er de avhengige av abonnenter og donasjoner. Samtidig bidrar du også til at redaksjonen får nødvendige ressurser og til at selve magasinet blir bedre.

For bare 100,- kroner i måneden får du Filter Magasin rett hjem i postkassa 11 ganger i året. Ønsker du å donere årlig koster det 900,- kroner. Bare klikk på et av valgene på denne siden så blir det hele gjort med Vipps. Samtidig godtar du våre kjøpsvilkår.

Bli abonnent i dag og hjelp Filter Nyheter med å ansette en ny journalist.