Det er fort gjort å få en småbulk, en ripe eller en kantkjørt felg – og du er neppe alene i å få en liten blemme.

Dessverre kan det også være fryktelig dyrt med småskader. Det som for deg ser ut som en kosmetisk jobb kan få noen titalls tusenlapper til å fly ut av lommeboka.

Å rette opp den lille blemmen er faktisk gjort på en, to tre:

1. Gratis prisanslag

Ifølge Petter Steensland ved bilverkstedet MPS Micropaint trenger ikke reparasjoner av småskader være en tidkrevende og stressende affære. Det kan faktisk skje på to blunk.

– Hvis du har fått en skade, kantkjørt felg eller steinsprut kan du gå inn på våre hjemmesider og få et pristilbud gratis – rett i mailboksen.

Har du skadet bilen? Send inn bilde og reg.nr. her for et gratis pristilbud.

MPS Micropaint benytter mer moderne reparasjonsmetoder enn tradisjonelle verksteder. Det innebærer reparasjon framfor erstatninger og bruk av topp moderne verktøy.

Drop in er selvfølgelig også mulig. MPS Micropaint har verksteder flere steder i Norge. Finn ditt lokale MPS-verksted her.

2. Samme jobb for en bedre pris

Reparasjoner hos småskadeeksperter vil vanligvis lønne seg. På det meste kan dine besparelser komme opp til 60%, ifølge MPS Micropaint.

Her er en kort liste over de vanligste skadene MPS Micropaint reparerer:

  • Ripe i lakk:  Fra kr 2750,-
  • Mindre bulk: Fra kr 1500,-
  • Kantkjørt felg: Fra kr 1500,-

3. Kortere reparasjonstid

Å levere bilen til verkstedet kan gjøre logistikken i hjemmet til et problem, særlig når skolestart og fotballtreninger snart skal begynne igjen. Derfor ønsker Steensland at deres reparasjoner skal være raske, men uten kompromiss i kvalitet.

– I tillegg demonterer eller monterer vi svært lite – det sparer vi tid på!

Bilen ser vel ikke slik ut etter sommeren?

4. Klar til dyst!

Det skal ikke mer til før bilen er i orden, uten at du har svidd av siste rest av feriepengene. Smertefritt og ikke til en svimlende pengesum.

MPS Micropaint reparerer din bil for deg. Få et prisanslag eller finn ditt lokale verksted her.