Rekordsommeren er kanskje over, men det er ikke helt feil å bevege seg over til mørkere kvelder som oppfordrer til kos og avslapning. Høsten betyr lune og varme farger – også når det gjelder undertøyet. Årets høstkolleksjon hos CHANGE Lingerie legger opp til kos, komfort og kanskje litt romantikk.

Ned til minste detalj

Har du noen gang tenkt over at undertøyskolleksjoner fungerer som kleskolleksjoner flest? I likhet med resten av antrekket vårt kan også undertøyet sesongbaseres. På høsten og vinteren kan det være deilig med et litt tykkere og behagelig materiale, og fint med lune farger.

Den nye høstkolleksjonen rulles ut i disse dager. Foto: Sara Magnusson

Dette kan hoveddesigneren hos CHANGE, danske Mia Neumann Lerche, si mer om.

Til kolleksjoner for de kaldere årstidene benytter vi ofte tykkere materiale, som mikrofiber fabric. Fargepaletten på disse kolleksjonene er også mørkere. Vi prøver å følge trendfarger, men holder oss alltid til klassiske, lune farger.

Lerche er hoveddesigner for alt som slippes i CHANGE sine over 200 butikker i ni forskjellige land. Hun forteller om prosessen.

Vi varierer blant annet blonder ut ifra hvilken årstid det er. Til høst-og vinterkolleksjoner har vi vinterblomster i blondene våre, mens til vår- og sommerkolleksjoner har vi sommerblomster. To ganger i året er vi også i Paris og Shanghai for å se på stoffer, sløyfer, stropper og lignende, for å bestemme hva vi vil ha til de kommende kolleksjonene.

Høst betyr en mørkere fargepalett. Foto: Sara Magnusson

Med andre ord er alt nytt undertøy som slippes planlagt ned til minste, lekre detalj.

Sammen med høstkolleksjoner slipper vi også alltid nytt nattøy. Det er deilig med en myk pyjamas til høstkvelder, legger Lerche til.

Se årets nattøy her! Foto: CHANGE Lingerie

Dette er årets høstkolleksjon

Hver 14. dag slippes det små «drypp» av den nye kolleksjonen til CHANGE, så du kan glede deg til ukesvis med nytt undertøy å velge i utover høsten og vinteren. En god del er allerede å finne i CHANGE sine mange butikker.

Butikkoversikt finner du her

Denne kolleksjonen består av romantiske farger fra en varm, men mørk palett, forteller Lerche.

Men det viktigste uansett kolleksjon er at vi når så mange kvinner som mulig med et bredt spekter av størrelser. Hos oss er alltid passform i fokus, dernest kommer design, selv om vi legger ned mye arbeid i designet også, sier hun.

Høstens storfavoritt er Mariah

Vi tok turen til CHANGE Lingerie Majorstuen for å se litt på den nye kolleksjonen. Butikksjef Hanne Bekkjorden møtte oss i den lille, intime butikken.

Vi har fått inn en del nytt, men den store kundefavoritten denne høsten er Mariah-serien i Charade-kategorien, forteller Bekkjorden.

Hanne Bekkjorden viser frem en underdel fra Mariah-serien. Foto: Sara Magnusson

Mariah skiller seg veldig ut med sine litt røffere blonder. Den passer bra for damer med en tøff stil. Den er ikke så søt som mye annet vi har, den er annerledes, tøff, men samtidig feminin og sexy. Den kommer også i mange modeller for både bh og truse, og som nattkjole og morgenkåpe.

Mariah-settet er også Lerches favoritt fra årets kolleksjon.

Min absolutte favoritt for høsten må være Mariah-serien. Det er en veldig romantisk og eksklusiv serie i sort som passer godt til sesongen. Vi vet at den har vært en stor suksess i Norge.

Finn Mariah og andre, eksklusive sett her! Foto: Sara Magnusson

Butikksjef Bekkjorden forteller at kunder faktisk kjøper forskjellige farger på undertøy ut ifra hvilken sesong det er.

Vi nordmenn liker å kle oss mørkere når det blir mørkere ute, og det ser vi også på kjøpene. På høst-og vinterhalvåret kjøpes det mye svart og mørkeblått.

Men nå nærmer vi oss jul og da kommer snart de røde produktene! De gleder jeg meg veldig til, det blir fint med litt knæsjere farger nå. Vi har hatt mange kunder som har kommet innom og spurt etter røde produkter, ler hun.

Bekkjordens personlige favoritt er Lissi, fra Basic-linjen, som nettopp har kommet i blått. Men hun innrømmer at det er mye som frister.

Jeg må prøve å begrense meg litt, ler hun.

Finn Lissi og andre basic-produkter her

Hun legger til at det fortsatt er mange lekre produkter i vente.

Høstkolleksjonen vil treffe en veldig bred aldersgruppe, alt fra unge jenter til godt voksne damer. Her er det bare å glede seg!

Det er mye lekkert å glede seg til i høst. Foto: Sara Magnusson

På CHANGE Lingerie kan du legge igjen nummeret ditt, så ringer en av de ansatte deg når ditt ønskede produkt er på plass i butikken.

Det er viktig for oss at kundene får det de er ute etter. En bh er så mye mer enn noe fint, det er også noe som skal gi deg komfort i hverdagen – og som kan være med på å ta vare på ryggen og skuldrene dine, sier Bekkjorden.

Gå mørketiden og kulden i møte med stil; sjekk ut hele kolleksjonen her