Høyer Gruppen er en av landets ledende mote- og livsstilskjeder. Kleskjeden ble startet av Ørnulf Høyer i 2004 og har i dag 36 butikker. Gruppen har dermed mange heltids- og deltidsansatte som har krav på pensjonssparing.

For å sikre en enkel og kostnadseffektiv forvaltning av pensjonsavtalene, falt valget på Duvi som pensjonsleverandør.

– Først og fremst valgte vi Duvi fordi sannsynligheten er høyere for at de ansatte får bedre pensjonsutbetaling når den tid kommer. I tillegg er administrasjonskostnadene og drift av ordningen rimeligere enn det vi hadde fra før, forteller økonomidirektør Inge Nygaard i Høyer Gruppen.

Duvi er en erfaren utfordrer til tradisjonelle pensjonsleverandører. De gjør pensjon enklere, rimeligere og bedre for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Pensjon trenger ikke være tidkrevende eller komplisert, og derfor gjør Duvi det enkelt for arbeidsgivere å leve opp til sine pensjonsplikter.

Mer informasjon om OTP og pensjon for bedrifter finner du her.

Hentes direkte fra lønnssystemet

Duvi sørger for automatisk håndtering av pensjon for Høyer Gruppen, en løsning som passer perfekt også for mindre bedrifter. Duvi leser data direkte fra bedriftens lønnsfiler og sikrer korrekt sparing for de ansatte.

– Ordningen gjennom Duvi er enklere å administrere fordi ting skjer direkte gjennom lønnssystemet vårt, sier Nygaard.

Høyer Gruppen velger Duvi

Enklere administrasjon og bedre pensjon for de ansatte er to av grunnene til hvorfor Høyer Gruppen valgte Duvi som pensjonsleverandør. Er du interessert i et uforpliktende tilbud for din bedrift, kan du kontakte oss her: https://duvi.no/bli-kontaktet/

Posted by Duvi on Wednesday, February 6, 2019

Han legger ikke skjul på at Høyer er et sted for en klassisk ekstrajobb, noe som krevde ekstra administrasjon tidligere.

– Vi har mange unge medarbeidere som jobber deltid, og de blir håndtert automatisk av Duvi.

Kan spare store summer

– Vi oppdager feil i pensjonssparingen hos mer enn en av fire bedrifter som blir kunder i Duvi Pensjon. Det er en del småfeil, men også noen alvorlig feil som over tid blir veldig dyre for bedriften, sier Asbjørn Erdal, daglig leder i Duvi Pensjon.

Mange bedrifter fører manuelle pensjonslister. Det kan ofte kan føre til feil i pensjonsrapporteringen. Særlig større bedrifter med mange ansatte får utfordringer med manuelle lister. Typiske feil er at man glemmer lønnsjusteringer, nyansettelser eller at medarbeidere slutter. Det er feil som kan føre til konflikter og store ekstraregninger.

– Vi ser at bedrifter bruker mye tid på tunge manuelle rutiner med en høy risiko for å gjøre feil. Et av de verste eksemplene Duvi har oppdaget er en bedrift som over mange år hadde spart over 6,5 millioner kroner for mye på tidligere ansattes pensjonskontoer, sier Erdal.

Duvi har en egen oversikt over kostnader for bedrifter. Den finner du her.

Høyer Gruppen er strålende fornøyde med Duvis pensjonsløsninger for de ansatte og administrering.

– Det er en stor fordel og tidsbesparende for oss, avslutter Nygaard.

For å unngå fordyrende regnefeil i bedriftens pensjonsordning bør man velge en pensjonsleverandør med automatiserte løsninger. Ønsker du en prat om bedriftens pensjonsavtale? Trykk her for å få et uforpliktende pristilbud.