Tenk deg at du står i kassen på din lokale REMA 1000-butikk, en fredag etter en lang arbeidsdag. Du har kjøpt varer for uka til hele familien, og nå er du ganske sliten.

Så kommer oppturen: Straks etter at du har betalt, dukker det opp en varsling på mobilen: Du har nettopp fått refundert hele beløpet for alle varene du nettopp kjøpte.

Ganske digg?

Uansett størrelse på beløpet

Mer enn fire millioner nordiske brukere har oppdaget det allerede: MobilePay er en utrolig kjapp, brukervennlig og oversiktlig måte å betale på. Alle kan bruke løsningen, så lenge du har et norsk betalingskort (VISA, Visa Electron, MasterCard eller Maestro), som du registrerer deg med i appen.

Kort fortalt lar løsningen deg bruke mobiltelefonen til å betale i kassen hos blant andre REMA 1000, Narvesen, 7-Eleven, Skoringen og JapanPhoto (flere butikker blir lagt til fortløpende).

Bruker du MobilePay, har du altså sjansen til å vinne tilbake hele summen du nettopp betalte i kassen – uansett hvor stort beløpet er.

Hvis du blir trukket ut får du pushmelding umiddelbart, og pengene blir da tilbakeført til ditt kontonummer. Vinnere blir trukket ut i hele landet på kjøp som er gjort i butikk.

Last ned MobilePay her:
APP STORE
GOOGLE PLAY
WINDOWS PHONE STORE

Går vesentlig raskere

Men hvorfor skal jeg betale med mobiltelefonen?, spør du kanskje. Fungerer ikke plastkortet godt nok?

Vel, de største fordelene med å betale med mobilen er at det går raskere, at du lettere kan få detaljert oversikt over forbruket, og at du slipper å ta med deg plastkortet.

At vi snakker om framtidens betalingsløsning, kunne nettsiden DinSide skrive under på, da de testet MobilePay i en REMA 1000-butikk i fjor:

– Det hele tok faktisk ikke mer enn et par sekunder, ettersom varen allerede var skannet inn. Det tok dessuten betydelig mindre tid enn å betale med både kort og kontanter, hvilket jo er hele poenget, skrev DinSide.

Du kan også registrere flere kort til ulikt bruk, i tilfelle du for eksempel har et eget kort som bare brukes til dagligvarer.

Derfor lønner det seg å bruke MobilePay:

  1. I tillegg til å være superenkel å bruke i butikk, gir MobilePay også muligheten til å betale regninger med ett enkelt swipe.
  2. Du kan betale i nettbutikker uten å måtte taste inn kortopplysningene.
  3. Du får samlet alle fordelsprogrammer – som REMA 1000 sin Æ – på ett sted.
  4. Det er veldig ryddig og enkelt å betale til venner på kontaktlisten din.
  5. Du kan gi gaver til veldedige organisasjoner som Kreftforeningen og Kirkens Nødhjelp med tjenesten. Hvis du ønsker det kan MobilePay så rapportere inn gaven, slik at du automatisk får skattefradraget du skal ha.
  6. I tillegg til utsalgssteder er også MobilePay et mye brukt betalingsmiddel på festivaler, der det er mange mennesker og man ønsker minst mulig kø. MobilePay er samarbeidspartner med blant andre by:Larm, Hvalstrandfestivalen, Sarpsborgfestivalen og Drøbakfestivalen.
  7. De har nettopp lansert en funksjon som gjør livet enklere for alle oss har abonnementstjenester:

MobilePay: Abonnement

Hvor mange tjenester abonnerer du på? Hvilken er din favoritt? I dag lanserer vi en ny funksjon i MobilePay som lar deg opprette og administrere dine abonnementer direkte i MobilePay. Fortell oss hvilke strømmetjenester du vil betale med MobilePay.

Posted by MobilePay Norge on Thursday, 2 March 2017

Last ned MobilePay her:

APP STORE

GOOGLE PLAY

WINDOWS PHONE STORE