I dag er det ikke mangel på informasjon som er problemet. Utfordringen er kvalitet og verifisering av det som fremstilles som fakta. Derfor valgte ANFO å få seg et bedriftsabonnement av Filter Magasin for å støtte redaksjonen og deres gravejournalistikk. 

– Det at vi støtter og heier frem Filter er ikke noe vi gjør for å få noe tilbake. Dette gjør vi fordi vi mener det er viktig med gode redaksjonelle produkter. I nær sagt hele mitt voksne liv har jeg lest The Economist. Et magasin som gjør at man føler seg bittelitt klokere etter en gjennomgang. Filter Magasin gir meg samme følelsen. Og det er faktisk skryt på veldig høyt nivå!, sier Jan Morten Drange, sjef i ANFO.

Å satse på magasinutgivelse på papir i 2020 og midt under koronaperioden er ganske tøft, men for Filter Nyheter er det nå viktigere enn noen gang å grave dypt for fremme viktig informasjon om det som skjer i samfunnet. 

Les mer om Filter på papir her (info om bedriftsabonnement nederst).

Ordentlig journalistikk i sentrum

Drange noterte seg raskt at journalistikken til Filter Nyheter går i dybden uten påvirkning fra utsiden. Derfor var ANFO en av de første som skrev seg opp for bedriftsabonnement da Filter Magasin ble lansert. 

Rykendes ferske magasin med aktuelt innhold. Foto: Jon Wang.

– Mye av den informasjonen vi har og får tilgang til er både falsk eller har en skjult agenda. Derfor synes jeg det er viktig å bidra til et initiativ som Filter Magasin. Et magasin som setter ordentlig journalistikk i sentrum. Jeg synes flest mulig der ute skal ha tilgang på god journalistikk, sier Drange. 

Vil du støtte Filter sitt arbeid? Du kan støtte oss som privatperson eller som bedrift. Les mer her!

De viktige bidragsyterne

Redaksjonen i Filter Nyheter får ikke pressestøtte, og er uavhengige med tanke på innhold dermed er støtte fra bedrifter i form av abonnenter essensielt for å holde redaksjonen i gang. Journalistene går i dybden før de publiserer fordi målet er alltid å belyse og sette fakta over alt annet.

– Her er Filter som et motstrøms initiativ. Kombinasjonen av gode og relevante saker opplever vi som en fin journalistisk tilnærming. Er sakene godt laget kan vi faktisk fortsatt lese lengre artikler. Det er godt å konstatere, avslutter Drange

Bedrift

Ønsker du å donere som bedrift tilbyr vi gjerne det. Ta kontakt på e-post bedrift@filtermedia.no og fortell oss hvilken pakke som passer for dere.

    1. 2.789,– per år 3 eksemplarer Filter Magasin levert hver måned i et år
    2. 7.489,– per år 25 eksemplarer Filter Magasin levert hver måned i et år.
    3. 35.000,– per år Så mange eksemplarer bedriften trenger levert hver måned og et foredrag om gravejournalistikk ved redaktør i Filter, Harald Klungtveit.

Tusen takk til alle som bidrar!