Beklager bruken av denne klisjeen, men: hva gir man til den som har alt? Julegaver kan være forbaska vanskelig, og ikke minst om man er i villrede fordi partneren ikke har noen konkrete ønsker.

En julegave som forenkler hverdagen er både omtenksom og praktisk. For alle er vasking en hverdagsøvelse, og man kommer rett og slett ikke unna – enten det er kjekssmuler, støv, melkesøl eller merker etter fettete fingre på vinduene.

Derfor har vi samlet et knippe praktiske julegaver fra Kärcher!

Sørg for en god morgen

Kärcher er en tysk renholdsprodusent, startet av oppfinneren Alfred Kärcher på 30-tallet. Kärcher står for banebrytende teknologi, og han er faktisk oppfinneren av verdens første, moderne høytrykkspyler. Siden den gang har de sørget for renholdsteknologi som forenkler og effektiviserer hverdagen.

På kalde dager er det vanskelig å unngå at morgenen starter med kalde hender, frosne bilruter og muligens noen fæle gloser. Vi snakker selvsagt om en frostbelagt frontrute på bilen.

Den elektriske isskrapen EDI 4 fra Kärcher fjerner raskt og enkelt is fra bilruter. Isskrapen har en roterende skive med blader som løsner isen uten at du får frosne hender. Én batterilading holder til flere kalde morgener, og skrapen har en integrert LED-lampe som gir beskjed når lading er nødvendig.

Les mer om EDI 4 her.

De roterende bladene er skånsomme mot bilruta og gjør det enkelt å fjerne frosten. Foto: Kärcher

Unna i ett fei

Kärcher har laget en genial liten sak: en elektrisk feiekost. Her får man både kost og feiebrett i ett!

KB 5 går på batteri og fjerner rusk og rask på samme måte som en støvsuger. Denne lettvekteren har en ergonomisk utforming og er enkel å bruke langs kanter, rundt stoler og under møbler.

Du kommer enkelt til under møbler. Foto: Stian Frøysang

Feiekosten sørger for at støv og annen skitt samles opp i et tømbart kammer, og har en automagisk av- og på-bryter som aktiveres i håndtaket. Med sitt smale design er den også enkel å stue vekk.

Smuler be gone! Foto: Stian Frøysang

Børsten i maskinen sørger for at hundehår, frokostblanding, småstein og hybelkaniner forsvinner raskt. Enklere blir det ikke!

Les mer om KB 5 her!

Vindusvasker!

En vindusvasker gjør, som ordet tilsier, vindusvasken til en rask og stripefri affære. Bort med slitte naler, kluter som loer og ujevne resultater. Kärchers WD 6 Plus suger til seg vannet, og fjerner all sannsynlighet for skjolder eller striper. En komplett guide til vindusvask finner du her.

Med Kärchers nalteknologi får du et stripefritt resultat. Foto: Stian Frøysang

WD 6 Plus finnes i både hvit og gul, og er en praktisk julegave til både han og henne. Bruksområdene er også flere, og den kan ta speilet i gangen på halvannet minutt og vinduer utendørs og innendørs. Den er god på keramikktoppen på kjøkkenet og suger opp melkesøl fra en ustø pode.

Her finner du en oversikt over Kärchers vindusvaskere.

Latterlig enkel gulvvask

«Gidder du gå over gulvet før gjestene kommer?». Dette er vill gjetning, men det er en setning som ikke er forbeholdt jula.

Gulvvask er en del av det å ha en bopel, men det kan faktisk gjennomføres både med glede og på kort tid. En julegave alle vil sette pris på er en elektrisk gulvvasker. Kärchers FC 3 Trådløs er en gulvvasker med roterende børster, selvrensfunksjon og lav restfuktighet. Dette sørger for at gulvene blir rene med en konstant tilstrømming av rent vann. Med et smalt design er den enkel å manøvrere, enten det er under møbler eller på større flater. Der en mopp vil kreve litt muskelkraft for å løse de verste flekkene, vil FC 3 løser oppgaven uten at du blir svett i pannebrasken.

En sveip over gulvet er fort gjort med en elektrisk gulvvasker. Foto: Stian Frøysang

Jula og hverdagen er hektiske perioder, og det skal ikke så mye til for å gjøre det hakket enklere. Med våre julegavetips vil julevask, vårrengjøring eller en liten oppfriskning av bopelen gå hakket raskere. God jul!

Alle Kärcher-produkter kjøpt etter 1. januar 2019 har fem års garanti. Finn flere produkter på Kärchers nettsider!