Oppdatering 11. oktober 2021: Konkurransen er nå avsluttet.

 

I «No Time To Die», den 25. filmen i Bond-serien, har MI6-agenten trukket seg fra aktiv tjeneste og lever et slaraffenliv i naturskjønne Jamaica. Bond, spilt av Daniel Craig, har tatt på seg den blå badetrusa og sipper på et karibisk brennevin fra øverste hylle mens han dupper rundt i Det karibiske hav. 

Idyllen varer selvsagt ikke lenge. En ny overhengede trussel som kan kobles til SPECTRE-organisasjonen gjør at James Bond må bistå sin tidligere arbeidsplass. En superskurk har en ny våpenteknologi som bare kan bety død og fordervelse. Er Bond den som kan stoppe ham?

«No Time To Die» har norsk premiere 1. oktober. Her finner du billetter til din lokale kino.

Konkurranse: Vinn et opphold på James Bonds karibiske skjulested

En ting er å se Bond på lerretet. En annen ting er å være Bond i en hel uke. Nå kan du vinne et opphold på hotellet der deler av «No Time To Die» er spilt inn og der 007 nyter noen dager med pensjonisttilværelse før det braker løs.

Du kan se noen glimt av Geejam Hotel sin egen strand ca. 27 sekunder inn i traileren.

For å delta må du svare på et spørsmål på Filter Partners Facebook-side. Du finner en lenke til konkurranseposten HER. Konkurransebetingelser og annen viktig informasjon finner du nederst i artikkelen.

Dette er nemlig ikke et hvilket som helst hotell.

«Det andre Jamaica»

Geejam Hotel ligger i Port Antonio, snaue tre timer fra hovedstaden Kingston. Luksusresorten er grunnlagt av Jon Baker, en tidligere plateprodusent, motedesigner og promotor – og nå hotelleier. Hotellet består av flere villaer, hytter og rom. Den lekreste villaen heter Panorama og vil være konkurransevinnerens residens under oppholdet. Denne villaen på 650 kvadratmeter ligger på toppen av en knaus med utsikt til havet, omringet av jungel.

Villaen ble renovert i 2016 og har fire soverom, stue og et velutrustet kjøkken om du selv vil stå for matlagingen.

Port Antonio er en liten by noen kilometer unna og blir gjerne kalt «det andre Jamaica». Her er det ingen store hoteller og masseturisme-shticks. Området har svært lite kriminalitet og er kjent for å være gjestmildt og omringet av uberørt jungel som starter rett utenfor døren.

Flere scener fra «No Time To Die» ble innspilt i Geejams private lagune, mens skuespillere og filmcrew bodde på Panorama og andre rom på hotellet. Her har du tilgang på hotellets egen strand, med muligheter for ulike vannaktiviteter. Det anbefales å ta på seg snorkelen for å dykke rundt i revene. Sjansene for at du ser store skilpadder svømme rundt er meget høye!

Utsikt ut fra Geejam Beach.

Stjernetung historie

Port Antonio ble først «oppdaget» av den eksentriske skuespilleren Errol Flynn på 50-tallet. Spradebassen Flynn fikk så med seg sine Hollywood-venner på tur, og siden har store stjerner frekventert denne bortgjemte perlen i Karibien. Storheter som Grace Kelly og Elisabeth Taylor har roet nervene her. Ikke minst var divaen Audrey Hepburn storfan av Port Antonio, Panorama Villa er nemlig hennes gamle feriehus!

Siden hotelleieren Jon Baker har en fortid i musikkbransjen (han har jobbet med artister som Duran Duran, Doug E. Fresh og Queen Latifah) har Geejam Hotel også sitt eget musikkstudio. Dette har gjort at stjerner i nyere tid også har kombinert business og pleasure her. Katy Perry, Rihanna, Drake og Damon Albarn fra Gorillaz har alle uttrykt entusiasme for fasilitetene og stemningen hos Geejam! Om du blir den heldige vinneren av konkurransen får du også kanskje inspirasjonen til å lage noen nye hits.

Geejams egen lille lagune, omringet av jungel.

Dette kan du vinne

Vinneren av James Bond-konkurransen får et gratis syvdagers opphold på Panorama Villa ved Geejam Hotel. Her vil du få tilgang til all den karibiske luksusen som kommer med et slikt etablissement. Villaen kommer med vakt, kokk og hushjelp.

Den heldige vinneren kan bestille turen når du selv måtte ønske, men med noen forbehold for tilgjengelighet. Juletider, nyttår, påske og thanksgiving vil det ikke være mulighet for reservasjoner.

Premien består kun av selve hotelloppholdet. Du må selv betale for transport til og fra Jamaica, flyplassen og eventuelle lokale taxiturer. Mat og drikke som konsumeres på hotellet kommer i tillegg. Premien er personlig og kan ikke gis bort.

For å være klinkende klare på dette har du en liste over hva som IKKE er inkludert i premien her:

  • Flybilletter til og fra Jamaica.
  • Mat og drikke på hotellet.
  • Transfer fra flyplassen i Kingston
  • Annen lokal transport du måtte behøve i Jamaica

For å delta må du legge igjen riktig svaralternativ i kommentarfeltet på DENNE Facebook-posten.

Vet du svaret på dette: Hvor på Jamaica er den siste Bond-filmen spilt inn?

A: Port Antonio og Kingston

B: Montego Bay og Kingston

C: Negril og Kingston

Vi trekker en vinner 11. oktober og vedkommende vil bli kontaktet via deres Facebook-profil.

Og husk: Jamaicansk rom skal røres, ikke ristes.