Om du har kjøpt Kärcher-produkter under Home & Garden-kategorien i år har vi en gladnyhet til deg:

Kärcher utvider garantien fra to til fem år. Den utvidede garantien gjelder fra 1. januar 2019.

En forsikring av kvaliteten

– Kundene skal føle seg ekstra trygge på kvaliteten vi leverer i Kärcher. Vi garanterer for tysk kvalitet, og det ønsker vi å vise med denne garantien, forteller markedskommunikasjonssjef Lars Nyhaugen.

Den tyske merkevaren ble etablert i 1935 av oppfinner Alfred Kärcher, og er viden kjent for sitt fokus på kvalitet og ingeniørkunst innen renholdsprodukter. Dette gjenspeiles i deres tyske presisjon, da alle maskiner blir testet for hånd. Kärcher kontrollerer at alle høytrykkspylere gir riktig vannmengde og trykk før de forlater fabrikken.

– Vi tar forbrukerne på alvor og vil sikre at de gjør et godt og trygt kjøp, legger Nyhaugen til.

LES OGSÅ: Dette er høytrykkspyleren og høytrykksdingsene for høytrykknerden

Kärcher utvider garantien for å gjøre kundene sikre på at de får kvalitet for pengene. Avbildet er Kärcher K5 Premium Full Control Flex. Alle foto: Juan Antonio Jaime.

Slik fungerer garantien

Garantien gjelder for de produktene vi privatpersoner kjøper mest av. Her finner man blant annet høytrykkspylere, feiemaskiner, robotstøvsuger, mobile spylere og annet. Garantien er gjeldende fra kjøpsdatoen, uansett om det er kjøpt på nett eller i fysisk butikk, og omfatter material- og produksjonsfeil. Produsenten står for både arbeid og reservedeler i garantiperioden.

– Dersom du skulle ha problemer med produktet ditt må du fremvise kvittering på utsalgsstedet du har kjøpt den. Kärcher står for reparasjon og returfrakt. Skulle uhellet skje, har vi verksteder i hele Norge som kan bistå deg, sier Nyhaugen.

Vær oppmerksom på at garantien ikke omfatter transportskader eller skader som har oppstått ved uaktsomhet, feilbruk eller rene slitasjeskader. Dette innebærer også frostskader, som kan oppstå i en høytrykkspyler.

– Vi oppfordrer selvsagt til at man følger bruksinstruksjonene, og passer på at produktene lagres på en sikker måte. Garantien er vår måte å gjøre kunden trygg på at vi garanterer kvalitet.

Les mer om Kärchers høytrykk-flaggskip Kärchers K5 Premium Full Control Flex her.