Mange bedrifter har valgt Verisure som deres alarmleverandør, og flere har installert nyheten ZeroVision. Dette er det aller siste innen innbruddssikring, og for første gang kan en alarmleverandør aksjonere på stedet i det alarmen utløses.

ZeroVision er en røykkanon og kan kun utløses fra Verisures alarmstasjon ved et verifisert innbrudd. Dersom det skulle være inntrengere på vei inn til bedriften kan alarmstasjonen utløse røykkanonen, og røyklegge et rom på under 60 sekunder.

Responstiden kuttes ned til sekunder, røyken gjør det vanskelig å se og skremmer vekk tyvene før de rekker å stjele noe eller gjøre hærverk. Røyken er dokumentert ufarlig for både mennesker og dyr.

Få tilbud på en skreddersydd alarm til din bedrift her.

Usynlig tilstedeværelse

Forest & Brown er en trivelig bar i britisk stil på Frogner i Oslo, som åpnet dørene i 2003. I 16 år har bedriften holdt til i Niels Juels gate, der de serverer mat, drikkevarer og viser engelsk og europeisk fotball på tv-skjermene. Finansavisen har tidligere omtalt spisestedet som Frogner-varianten av Cheers.

Sensommeren 2019 hadde Forest & Brown en oppgradering av sikkerheten i lokalene, og valgte blant annet å installere Verisure-alarm med ZeroVision. Stedfortreder for daglig leder, Niklas Flinta mener at ZeroVision var et godt egnet produkt for deres type bedrift.

– Dette er en smart måte å hindre eventuelle innbruddstyver i å få med seg noe. Om noen tar seg inn hos oss, krever det mange turer frem og tilbake for å få med seg noe tyvegods. Hvis man ikke kan se noe, blir det vanskelig å ta med seg noe som helst.

Niklas Flinta ved Forest & Brown. Foto: Filter Partner

I tillegg var det viktig for Flinta at sikkerhetsløsningene var diskrete i det erkebritiske inventaret. I det mørke inventaret ønsker han ikke noe som skiller seg for mye ut.

– Samtidig gir det også våre ansatte en trygghetsfølelse når de er på jobb. De har alltid Verisure som passer på om noe skulle skje. Om alarmen går av kan vi avklare med alarmstasjonen med én gang. Vi ønsket oss smidige sikkerhetsløsninger, og det har vi fått.

Verisure kan skreddersy alarmløsninger for mindre bedrifter, og Forest & Brown er veldig fornøyde med hele kundeløpet.

– Det er helt uvurderlig for oss å ivareta en autentisk atmosfære, og det gjør vi med Verisure. Det er en enkel investering og det sørger for trygghet for ansatte og den fremtidige driften, sier Flinta.

Verisure kan skreddersy alarmløsninger til din bedrift. Ta testen og få pris.

– Ingen kan stjele det de ikke kan se

Sikkerhetsekspert i Verisure, Dagfinn Thorkildsen, mener ZeroVision er et effektivt supplement i deres skreddersydde sikkerhetsløsninger.

– For det første kan ZeroVision være svært effektiv for å stoppe et innbrudd. Det kan skremme vekk tyvene før de stikker av med varer som smykker, klokker eller datamaskiner. De kan ikke stjele noe de ikke kan se.

Om alarmstasjonen velger å utløse røyken blir det nærmest umulig å se for uvedkommende. Foto: Verisure

Samtidig er det mange bedrifter som opplever hærverk når noen har tatt seg inn i lokalene deres. Thorkildsen spekulerer i at innbruddstyver kan irritere seg over å ikke få med seg noe, og da velger de heller å gå løs på inventaret i frustrasjon. Med et totalt røyklagt rom blir det mye vanskeligere for tyver å ødelegge ting de ikke får med seg.

– Erfaringsmessig vet vi at hærverk ofte rokker ved trygghetsfølelsen til de ansatte. Det er selvsagt guffent å være den første som kommer inn døra etter at bedriftens lokaler har blitt endevendt, sier Thorkildsen.

Sikkerhetsekspert Dagfinn Thorkildsen med en ZeroVision. Foto: Verisure

Han mener at ZeroVision passer for de fleste mindre bedrifter her til lands.

– De åpenbare er kanskje de som har mange varer som er enkle å ta med seg, men dette er også et godt alternativ for bedrifter med kontorlandskap, for å sikre datamaskiner eller annen stasjonær elektronikk. Det funker rett og slett for alle.

Når du ikke er til stede, passer Verisure på døgnet rundt.  Få pris på alarm til din bedrift.

Denne tidslinjen viser hvordan Verisure går frem dersom ZeroVision skal utløses. Illustrasjon: Verisure