Penger. Grøss. Det er ikke alltid like lett å porsjonere ut lønna hver måned, særlig ikke 12 ganger i året. Heldigvis finnes det praktiske og fornuftige løsninger som gjør det mulig å slå til på salg, bli med på spleiselaget likevel, eller revurdere et kjøp.

Da er det smoooth å kunne betale senere. Vi har funnet frem noen situasjoner flere av oss kan relatere til …

1. Du slenger deg på moter som plutselig oppstår, men som plutselig fordufter igjen

Du trodde det var freshe sneakers, men så innser du at det bare er en moderne platåsko.

La oss være ærlige – om et par år kommer vi til å le av at alle vandret rundt med «ugly sneakers». Eller sykkelshortsen i sommer (80-tallet, anyone?). Det er fort gjort å bli revet med når Insta-feeden renner over av stygge sko og åletrange shortser. Det som gjenstår er om det passer din stil og din kropp?

Heldigvis kan vi prøve først, innse nederlaget eller juble for seieren, og sende tilbake uten å betale ei krone for det.

Med Klarna har du 14 dager på å betale fra varen er sendt ut, og er du ikke fornøyd eller angrer kan du sende varen tilbake uten å bli ei krone fattigere. Om du er på vippen kan du utsette betalingen i 10 dager helt kostnadsfritt.

2. Usikker på fargen eller størrelsen? Pffft. Null stress!

Usikker? Ta det med folka dine.

Når vennene dine kan være med deg og shoppe hjemmefra – å prøve varen i fred og ro, for så å sjekke med venner om det er et yay eller nay-plagg? Det er så smoooth.

3. Organisering av spleiselag på 30-årsgaven kan fikses i etterkant

Bursdagsbordet sitt! Foto: Klarna.

«Shit! Han har bursdag i dag og vi må fikse noe», hamrer du inn i gruppechatten. Du bestiller gaven på nett, henter i butikk og fikser spleiseoppgjøret i etterkant. Plutselig er det ganske smoooth å kunne betale senere.

4. For oss som elsker å snooze

Hver dag.

Zzzz. Du kan faktisk «snooze» fakturaen din hos Klarna. Akkurat som på seige vintermorgener kan du utsette det å måtte gjøre noe i ti minutter. Når det gjelder betalinger betyr det at du kan utsette betalingen med ti dager helt kostnadsfrist. Og best av alt; det gjøres med kun ett klikk i Klarna-appen eller på Klarna.no!

5. For de med barn

Mer av dette – mindre butikk-stress. Klarna <3

Netthandel er genialt for deg med små barn. Du skal få hele kabalen med henting i barnehagen, ut på butikken, trøtte og sultne smårollinger, prøve på klær som skal ha akkurat den fargen. Ragnarok nærmer seg med stormskritt.

Med Klarna kan du i ro og fred finne søte, kule eller fargesprakende klær på nett, bestille hjem og ha noen uker til å bestemme deg på. Send tilbake om det ikke blir full klaff, eller betal senere når lønna er på konto.

6. Lønninga er fem dager unna, men skoa på Boozt er kun tilgjengelig akkurat NÅ

47 kroner på konto er akkurat nok til nudler en ukes tid.

Skoene du har siklet på i månedsvis, men aldri tatt deg råd til, er plutselig på salg. Skjer dette dagen lønningen ruller inn på konto? Aldri. Det skjer når du allerede spiser nudler og teller ned til neste lønning. Men med Klarna trenger du ikke gi opp drømmeskoene! Kjøp nå og betal når du har penger – helt gebyrfritt.

7. Hopp-på-turen til Syden

Man trenger ikke fryse i Norge, når isen kan smelte bort i varmere strøk … Foto: Klarna.

November er kaldt, vått og grusomt. I desember vil snøen legge seg og vi går inn i vinterdepresjonen. Ikke glem at det er halv skatt før jul!

Det er en ypperlig anledning til å kaste seg på en siste liten-tur. Norwegian, Expedia og Hotels.com bruker alle Klarna, så du kan enten reise hjem til mamma eller ta en svipptur til Sør-Europa og betale det hele senere.

8. Få full kontroll på livet – bruk appen!

Absolutt full kontroll. Foto: Anna Aarseth

Klarnas app kan bli som din private regnskapsfører. Helt gratis! Du får en vennlig påminnelse om regninger som forfaller, enten via push, eller andre notifications. Ikke helt som i filmen under altså, men du skjønner greia.

Last ned Klarna-appen for Android her! Og for iOS her!

9. Det er faktisk helt sant at Klarna er smoooth – ingen gebyrer, ingen ekstrautgifter. Bare en løsning som setter deg først.

Klarna er tilgjengelig på 100.000 butikker i hele verden. Med Klarna kan du shopper det du vil og betale når det passer deg – slik det skal være.