1. To av Norges beste kokker står bak grillen. Kim Daniel Mikalsen, kjent fra TV-programmet Top Chef og Oslo-restauranten Aymara gjester Grilleriet, som ligger i hjertet av Folketeaterpassasjen i Oslo. Her skal han grille sammen med Grilleriets kjøkkensjef Jan Dahdji. En knallsterk kombo!

2. Fritert griseøresvor, sa du? Det er ikke hver dag du blir servert fem retter (pluss snacks), hvor ALLE rettene kommer fra grillen. Så uansett om du flipper blåskimmelostburgere på løpende bånd, eller syns «ventepølsa» er det beste fra grillen, vil smaksløkene garantert bli overrasket.

3. Det er bare 200 som får smake. Og du kan bli en av dem. Her snakker vi altså om et fyrverkeri av smaker. Eksklusivt for en rimelig pris!

Reserver bord på Grilleriet 11.juni nå. Her kan du bestille bord for den spesielle kvelden!

4. Du vil endelig skjønne kokkenes hemmelige språk. Tekstur? Syre? Hvorfor er det så viktig å tenke på dette når du komponerer en meny?

5. Det blir høye flammer. La oss være ærlige: Vi blir aldri så voksne at vi ikke syns flammer er spennende, og denne kvelden blir de ekstra høye. Kjøkkenet er åpent og flammene vil sprute.

6. Du kan late som du er i Latin-Amerika. Våren har vært alt annet enn mild her hjemme, så hvorfor ikke reise til et annet og mye varmere kontinent, eller i hvert fall late som? I tillegg til en hot meny blir det Pisco Sour i glasset og latin-amerikanske toner fra DJ-en.

7. Du blir sommerens grillkonge. For det kan hende kokken kommer bort og deler sine beste grilltips med akkurat deg.

8. Du finner ingen bedre overraskelse. Ta med kjæresten eller en god venn. Ingen vil kunne gi en like varm overraskelse igjen.

9. Du får bare denne ene sjansen, denne ene kvelden! Vaniljeisen er kanskje kullrøkt, men dette blir helt rått. Det er en mulighet du bare får en gang i livet, rett og slett.

Reserver bordet ditt til 11.juni nedenfor, og sjekk ut menyen!

 

ASADO y FUEGOs meny

Hvor: Grilleriet i Oslo
Dato: Lørdag 11. juni 2016
Tidspunkt: 18.30
Pris: 5-retters meny 575,-
Aperitif 89,-
Vinmeny(4 glass) 420,-
Kveldens tre Asado y Fuego-drinker 89,-

Velkommen inn! Ta gjerne kontakt med oss direkte på telefon
eller e-post hvis du skal booke bord for over 8 gjester.