Bare se det for deg: Hugh Grants lekne sveis, Julia Roberts tindrende smil og Elvis Costellos ikoniske «She» rullende over storskjermen. Du, med armen godt plantet rundt en heldig utvalgt, inne i en varm bil på en vårlig onsdag i mai.

Filmweb, Nordisk Film og Cinemove har gleden av å invitere til drive-in kino på Berskaug Idrettsplass i Drammen. Det blir et gjensyn med gamle klassikere og nye favoritter – noe for enhver smak. Fra lørdag 2. mai vil det vises filmer daglig, delt opp i tre kategorier: Barnefilm klokka 14.00 i helgene, ungdomsfilmer klokka 17.30 og film for voksne klokka 20.30.

Og onsdag 6. mai klokken 17.30 er det rom-comen over alle rom-coms som ruller over lerretet: Notting Hill!

Kjøp billetter til filmen her.

Kjærlighet går aldri av moten

Den romantiske komedien fra 1999 er en storfavoritt hos mange. Hugh Grant har nok mye av æren for det. Det er få som gjør seg bedre i rollen som sjarmerende, håpløs romantiker enn han.

William Thacker er en karismatisk eier av en nisje-bokhandel i Notting Hill i London. Ved en tilfeldighet møter han på en vakker, amerikansk skuespillerinne, spilt av Julia Roberts. Gjennom filmen følger vi deres kaotiske forhold, samtidig som vi blir presentert for et fargerikt persongalleri av morsomme briter.

Kan en enkel mann fra Notting Hill og en superstjerne fra USA faktisk finne kjærligheten? Selv i 2020 står filmen seg som om den skulle vært laget i går. Kjærlighet går aldri av moten og akkurat denne kjærligheten er tidløs.

Ta deg en pause fra nyhetsjaget og drøm deg tilbake til en enklere tid med kjæresten, en god venn eller hele kollektivet.

Et ikonisk par fra rom-comens univers. Foto: Filmweb

Et bredt utvalg filmer

Drive-in kinoen finner du ved Berskaug Idrettsplass i Drammen. Prisen er 249 kroner per bil, som betyr at om dere er tre eller flere i bilen (maks antall er fem personer i én bil) vil det bli vesentlig billigere enn en vanlig kinobillett.

Kanskje er du så glad i film at du vil ta deg flere turer? Her følger hele programmet:

Mandag 4. mai:
Kl. 18.00: Jurassic Park (1993). Anbefalt aldersgrense 9 år (Kjøp billetter her)
Kl. 21.30: Tunnelen (2019). Anbefalt aldersgrense 12 år (Kjøp billetter her)

Tirsdag 5. mai:
Kl. 17.30: Green Book (2018). Anbefalt aldersgrense 9 år (Kjøp billetter her)
Kl. 20.30: Fast and furious 7 (2015). Anbefalt aldersgrense 12 år (Kjøp billetter her)

Onsdag 6. mai:
Kl. 17.30: Notting Hill (1999). Ingen aldersgrense (Kjøp billetter her)
Kl. 20.30: Mission Impossible – Fallout (2017). Anbefalt aldersgrense 12 år (Kjøp billetter her)

Torsdag 7. mai:
Kl. 17.30: 1917 (2019). Anbefalt aldersgrense 15 år (Kjøp billetter her)
Kl. 21.30:  Midsommar (2019). Anbefalt aldersgrense 15 år. (Kjøp billetter her)

Reglene er få og enkle. Du kan kun delta via bil og får en anvist plass når du ankommer. Dere må oppholde dere inne i bilen under hele visningen og står selv for medbragt snacks og annet godt. Men obs! Dette er et familietilbud og derfor også et rusfritt arrangement. Kos dere!