Vi har alle et forhold til økonomi, men mange av oss synes det er trauste greier. Noen er flinke og synes pressekonferansene til Norges Bank er som julaften. Andre skjønner lite av hva styringsrenten gjør for deg og din lånesituasjon. Uansett hvilken havn du tilhører bør du få med deg dette:

UpScore er et selskap som gir de som er lite interessert i økonomi en morsom og oversiktlig innsikt i hva som gjør oss attraktive hos bankene. UpScore gjør det enkelt og engasjerende å styre med sin egen økonomi. 

Jørgen (28) møter virkeligheten

På under 30 sekunder gir UpScore mye informasjon om hva du trenger å tenke på, for å gjøre deg til lekker partner for bankene. For en relativt ung forbruker som meg selv vil det alltid være vanskelig å få høy score uten egen bolig og med høy studiegjeld. Grafikken tar meg opp og ned på skalaen før jeg lander på respektable 481.

Det å få et tall på din egen verdi kan være både brutalt og gledelig. Men det som virkelig er gaven UpScore leverer er at de gir deg mange parametere på hvorfor scoren din er som den er, og hva DU kan gjøre for å heve den.

UpScore klapper meg på skulderen og roser meg for at gjelden min er lav. Sjelden bruk av mitt ene kredittkort gjør at jeg ikke blir sett på som en case for Luksusfellen. Det er også veldig gledelig å få en bekreftelse på at selv bankene synes det er lurt med en bufferkonto og at de synes det er viktig å være en lojal arbeidstaker.

Jeg får like etterpå en rask kilevink som gjør det åpenbart at jeg kunne vært flinkere til sparing og investering. De har helt rett.

Prøv UpScore selv her!

Jeg får også den tunge beskjeden om at jeg ligger dårlig an i forhold til snittet der jeg bor.  Men før depresjonen tar meg husker jeg på at jeg har mye av livet foran meg, og det er aldri for sent å gjøre noe med scoren sin.

Sammenlign UpScore

Jeg får også muligheten til å sammenligne scoren min med venner og kjente, og den største kalddusjen kom når samboeren min hadde en score som var 12 poeng høyere enn min. Samboeren min frydet seg og konkluderte med at jeg måtte ta oppvasken siden det var hun som sto for den økonomiske tryggheten.

Ved å bruke skattelisten, se på sivilstatus, antall barn og hva du sitter på av verdi, gir de deg en rekke forklaringer på hvorfor scoren er som den er. Så, hva betyr dette for deg?

UpScore samarbeider med BN Bank, Mybank og Lendo, og hjelper deg så bankene kan sette en mer rettferdig rente på lånet ditt. 

Gjennom BN Bank kan de som har bolig få en billigere låneavtale. BN Bank gir noen av landets beste betingelser på både boliglån og dagligbank. Har du en bolig i ditt navn kan du få en bedre rente på lånet ditt, alt basert på scoren din hos UpScore.

For de som har bolig og betalingsanmerkninger er det Mybank som gir deg tilbud om et omstartslån, med sikkerhet i boligen, der du potensielt kan spare mye penger på et billigere lån. Alt i samme bank.

Lendo er størst i Norge på forbrukslån og refinansiering av eksisterende lån. De har igjen samarbeid med flere banker og tar seg av “forhandlingene” for kundene sine.

Få full oversikt over hva som gjør deg verdifull og hvordan du kan få et billigere lån hos UpScore. Desto høyere UpScore, desto lavere rente. Prøv det selv her!