FILTER PARTNER er en kommersiell nettavis som i samarbeid med norske annonsører presenterer native-artikler som er både nyttige og interessante.

Utgiver: Filter Media Norge AS, Torggata 16, 0181 Oslo

Daglig leder:  Christian Fure (telefon 920 88 572)

VÅR FORRETNINGSMODELL:

Filter Nyheter finner du ingen annonser, kun grundig og viktig journalistikk. Selskapets inntektskilde er basert på salg av native-artikler som presenteres under Filters merkevare på den kommersielle nettavisen Filter Partner. I tillegg til dette får Filter Media inntekter fra abonnement på Filter Nyheters printmagasin og salg av t-skjorter.

Filter har egne kommersielle innholdsprodusenter og tilgang til ytterligere ressurser gjennom sitt søsterselskap NewsLab, som ble kåret til årets innholdsbyrå i både 2018, 2019 og 2020. Innholdet i annonser som kunden kjøper av oss, kan brukes fritt i alle ønskelige kanaler.

Konsepter fra andre byråer eller fra annonsøren selv er også velkomment. Filter Partner forbeholder seg retten til å takke nei til annonse-konsepter vi mener ikke byr på godt nok innhold. Dette er viktig, ettersom forretningsmodellen baserer seg på at våre lesere faktisk liker reklamen de blir eksponert for.

Ønsker du et tilbud på en annonse eller er presentasjon av hva Filter kan gjøre for deg? Kontakt  Christian Fure (telefon 920 88 572).

  • Følg oss på Facebook! 

ANDRE PUBLIKASJONER FRA FILTER MEDIA:

Filter Nyheter. Grundig og kritisk journalistikk.

Filter X. Nyheter om politisk ekstremisme, hatkriminalitet og rasisme fra Filter og andre, uavhengige kilder

Filter Film og TV. Blogg der alle våre medarbeidere får hylle sine favoritter på stor og liten skjerm.