FILTER PARTNER er en kommersiell nettavis som i samarbeid med norske annonsører presenterer native-artikler som er nyttige og interessante.

Utgiver: Filter Media Norge AS, Torggata 7, 0181 Oslo

Kommersiell leder: Jon Wang ( [email protected], telefon 466 28 366 )

VÅR FORRETNINGSMODELL:

Filter Nyheter og Filter Film og TV finner du ingen annonser, kun grundig og viktig journalistikk. Selskapets inntektskilde er basert på salg av native-artikler som presenteres under Filter sin merkevare på den kommersielle nettavisen Filter Partner. I tillegg til dette får Filter Media inntekter fra abonnement på Filter Nyheters printmagasin og salg av t-skjorter.

Filter har egne kommersielle innholdsprodusenter og har også tilgang til ressurser gjennom sitt søsterselskap NewsLab, som ble kåret til årets innholdsbyrå i 2018. Innholdet i annonsen som kunden kjøper kan brukes fritt av kunden i alle ønskelige kanaler.

Konsepter fra andre byråer eller fra annonsøren selv er også velkomment. Filter Partner forbeholder seg retten til å takke nei til annonse-konsepter vi mener ikke byr på godt nok innhold. Dette er viktig, ettersom forretningsmodellen baserer seg på at våre lesere faktisk liker reklamen de blir eksponert for.

Ønsker du et tilbud på en annonse eller er presentasjon av hva Filter kan gjøre for deg? Ta kontakt med kommersiell leder Jon Wang på [email protected] eller på telefon 466 28 366, eller senior rådgiver Stine Myrvang[email protected] eller 934 78 463.

  • Følg oss på Facebook! 

ANDRE PUBLIKASJONER FRA FILTER MEDIA:

Filter Nyheter. Grundig og kritisk journalistikk.

Filter Film og TV. Norges beste og største nettavis om Film og TV.