• I anledning lanseringen av Spareligaen har spareappen Dreams spurt norske fotballsupportere om deres kjærlighet til favorittlaget. Les mer om Dreams og Spareligaen nederst i denne saken!

RBK-supporter Marvin Bekken har du nok sett på TV om du har sett et oppgjør på Lerkendal de siste fem årene. Han er fanebærer, og har ansvaret for flaggene som stormer inn på banen før kamp. 

Hva er ditt største fotballøyeblikk med Rosenborg?

Jeg heier på både Rosenborg og Arsenal, og da må jeg si oppgjøret mellom Rosenborg og Arsenal i 2004. Det var Champions League-spill på Lerkendal! Roar Strand utliknet til 1-1!

Hvem er din favorittspiller?

Det finnes bare én Roar Strand. Han var enorm både på og utenfor banen. En unik fotballspiller som var opptatt av fairplay. Et fenomentalt forbilde.

Hva er den beste fotballreisen du har hatt med RBK?

Da vi spilte mot Ajax på bortebane i fjor. Vi dro ned som underdogs og hadde ingen store forhåpninger om å vinne, men så blir det 3-2 rett før det blåses av. Det var en utrolig fin fotballhelg, der 5-6 venner dro nedover og besøkte Amsterdam før første gang.

Hva er målet for sesongen?

Det er å ta gullmedaljen i serien. Jeg tror RBK har gode muligheter, men det blir tøffe og jevne oppgjør mot topplagene. Den store drømmen er at serien blir avgjort mot Molde på Aker Stadion, selv om det også smaker godt på hjemmebane.

Slik får du råd til de store fotball-opplevelsene

Med spareappen Dreams kan du gi lidenskapen din for fotball en ekstra morsom dimensjon denne sesongen, ved å bli med på Spareligaen 2019!

Dreams gjør det gøy å spare, og hver gang ditt favorittlag scorer et mål overfører du 100 kroner automatisk til din drøm. Den drømmen kan for eksempel være en avgjørende bortekamp for RBK, en storkamp i Europa – eller bare en ferietur i varmen etter en lang sesong med mange sure og kalde søndager på tribunen.

spareligaen.no ser du hvilket lag som har bidratt til mest sparing – og du må gjerne invitere flere venner for å sørge for at ditt lag vinner ligaen.

God kamp!