Det er umulig å ikke bli glad av denne her:

Här kommer Pippi Långstrump,
tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa
Här kommer Pippi Långstrump,
ja, här kommer faktisk jag.

Eller hva med:

Kjenner dere brannmann Sam,
ingen er så kjekk og stram
Hører han alarmen gå
tar han uniformen på
vennlig og snill
brannmann Sam, ja han hjelper til
brannmann Sam han er alltid parat
til å rykke ut.

For ikke å snakke om denne her:

Nå er dagen over, og natten kommer snart.
Små og store sover, og det er stjerneklart.
Månemannen henter og tenner lykten sin.
Eventyret venter i drømmen som er din.
Petra vil nok være i Karstens drømmeland.
Alltid være nære slik bestevenner kan.
Forstyrre dem skal ingen i denne stille natt.
Så ta på drømmevingen, god natt, sov søtt, min skatt.

Vi kan holde på og holde på. For få ting er så koselig som ordentlig god barne-TV. Det er en pause i hverdagen (for store og små).

Samtidig føles alt trygt, godt og morsomt for de vi er aller mest glad i – barna våre. Pippi Langstrømpe har vært med oss gjennom generasjoner, det samme gjelder snart alle de hyggelige figurene vi møter i Pontypandy. De siste åra har det også kommet til nye serier som Karsten og Petra, Legenden om Enyo, Merlin og Robin Hood.

Felles for alle seriene vi har nevnt til nå (og mange, mange flere serier og filmer) er at du finner dem samlet i én og samme app – SF Kids, en vaskekte strømmetjeneste bare for barn.

SF er et av verdens eldste filmselskap, og i snart hundre år har de laget spennende fortellinger fra magiske verdener. Så hvorfor ikke samle det beste barneinnholdet på ett sted?

Siden det er foreldre som antakelig leser dette her kan vi tillate oss å være litt tekniske også. For hva er viktig når vi skal guide barna våre?

Vi som foreldre er opptatt av godt innhold, og det er en jungel der ute. Mye bra, mye rart og mye du ikke har hørt om. Da er det greit at noen har gjort utvalget for deg.

Målsetningen med SF Kids er at barna kan oppdage filmene og seriene vi voksne elsket da vi var små, og samtidig stifte nye bekjentskaper og finne sine egne favoritter.

Med SF Kids er alt trygt. Det er et eget univers der barna er hedersgjester.

Én ting er at det er lett å navigere selv for de minste, men de takler uansett nettbrett og mobiler som den naturligste ting.

Det er de små andre tingene som gjør den store forskjellen. For eksempel:

 

Bestem hvor lenge barna kan bruke tjenesten

«Bare én episode til, vææææær så sniiiiill!?»

Låter det kjent?

Med SF Kids er det lett å avtale på forhånd hvor lenge barne-TV skal vare.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på den søte blå knappen oppe til høyre i appen, velge klokkeikonet, leke deg frem til passordet og sette hvor lenge du vil at barnet eller barna skal se.

 

Ta med deg seriene dit det ikke er internett

Vi er opptatt av en liten pause for eksempel når familien er på farta eller reise. Da er det praktisk (og billig) med en offline-funksjon.

Dette gjør du når du er inne i en film eller episode. Husk å være oppkoblet, gjerne til wifi.

Du holder inne ikonet som har en liten sky på seg i to sekunder og nedlastingen starter automatisk. Når du har lastet ned innholdet til mobilen eller nettbrettet, så kan barna se den nye filmen eller favorittserien hvor enn dere er i verden. For eksempel denne:

Eller denne:

Og når det nærmer seg leggetid:

Ønsker du å prøve? Det er gratis første måneden og deretter 59 kroner per måned. Da kan du og resten av familien se så mye dere vil, når dere vil og hvor dere vil.

 

 

 

Les mer på SFKids.no

sfappstore

 

 

 

 

 

Last ned fra App Store

 

 

 

 

 

 

Last ned fra Google Play