Strim er en litt annerledes strømmetjeneste enn vi er vant med. Hos Strim kan du abonnere på tilgang til landets største tv-kanaler, samtidig som du får innholdet til noen av de mest kjente strømmetjenestene. Her slipper du å betale for flere forskjellige abonnementer, du får striming og lineær-TV på samme sted og på samme faktura.

Strømmetjenesten samler innhold fra HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ på ett sted, i tillegg til flere av de største TV-kanalene, som TV 2, TV3 og TV Norge. På den måten trenger du kun ett abonnement for tilgang til flere plattformer og et enormt digitalt film-og seriebibliotek.

Her har vi tatt for oss noen titler som har premiere i ukene som kommer, enten du er abonnent eller vurderer å bli det.

Nye serier du kan strime hos Strim

Miracle Workers er amerikansk humor på sitt beste. I første sesong portretterer Steve Buscemi mannen over alle menn og kvinner: Gud. Men Gud er ikke «all that», og trenger mye hjelp fra sine undersåtter. En av disse er Daniel Radcliffe, som gjør en god figur som stakkarslig tomsing. Med sitt bleke nærvær og britiske sjarm drar Radcliffe serien til nye høyder, og vi får et artig innblikk i hvordan gudeskapte mirakler foregår i kulissene.

I sesong to flyttes alle skuespillerne over i en annen epoke: The Dark Ages. Premiere 14. mai!

Robot Chicken har vært et youtube-fenomen i mange år, men nå kan du endelig se det på en norsk strømmetjeneste. Dette er en stop-motion tegneserie med god gammeldags leire og plastelina. Skaperne, blant annet Seth Green, parodierer et bredt spekter av populærkultur, og spiller ut en verden av filmunivers, med alternative vinklinger og plot. Resultatet er ofte hysterisk morsomt. Spesielt uforglemmelig er Star Wars- episodene som utforsker universet og handlingene utenom det vi ser i filmene. Dette er kortfattede latterbomber for voksne, referansehumor for de aller fleste. Serien hadde premiere 28. april.

Rick and Morty har vært elsket siden Netflix presenterte serien for nordmenn. Fjerde sesong ble sluppet på nyåret, og det er lite som har forandret seg. Den sprut gale vitenskapsmannen Rick drar med seg nevøen Morty på eventyr som er svært lite egnet for uskyldige små barn.

Strim disse filmene

The Intern er et hyggelig hverdagsdrama, der en pensjonert enkemannen, spilt av Robert De Niro, får seg en praktikantstilling i et fremadstormende motehus. Den menneskekjære bestefarsfiguren slukker branner på et hektisk kontor og viser at han har mye å bidra med på arbeidsplassen, selv om han er oppi 80-årene. Dette er en film som unektelig gjør deg glad, men ikke uten å svinge innom vanskelige temaer som alderdom, ensomhet og viktigst av alt, kjærligheten.

Gloria Bell, portrettert av Julianne Moore, er en godt skilt middelaldrende kvinne, med en relativt grå hverdag, som plutselig opplever at livet tar en ny vending når hun forelsker seg. Filmen viser hele tiden at selv i voksen alder er det viktig og fullt mulig å erfare og oppleve. Livet er ikke over selv om man nærmer seg femti, dere! En flott film med en særdeles godt spilt hovedrolle gjør dette til en film verdt å se, uansett hvor gammel du er.

Baby Driver handler ikke om en beibisjåfør, men om fluktbilsjåføren Baby (Ansel Elgort), som har et helt spesielt talent bak rattet. Som en del av et kriminelt miljø opplever Baby at det kan være vanskelig å snu på livet, når han står i gjeld til det kriminelle overhodet, Doc (Kevin Spacey).

Filmen har et lydspor som pumper ut gjenkjennelige klassikere, og det er tidvis ekstremt tettvevd med actionsekvensene. Åpningssekvensen setter tonen for resten av filmen, og det er seks minutter med ren glede. Her er det bare å lade popcornet, trykke på gassen og lene seg tilbake.

For flere klassikere og nye storfilmer- og serier, besøk Strims nettside. Her finner du også info om de forskjellige abonnementene. God striming!