Hva har Forrest Gump, Rocketman og Dreamgirls til felles? Jo, de er alle produsert av ikoniske Paramount Pictures og kan nå strimes gjennom et enkelt abonnement på strim.no!

De fleste nordmenn har neppe noe spesielt forhold til Paramount Pictures eller strømmetjenesten deres Paramount+, men filmselskapet er faktisk verdens nest eldste som fortsatt eksisterer. De står bak flere storfilmer gjennom tidene, som Gudfaren, Titanic, Pulp Fiction og The Wolf of Wall Street. Nå kan du enkelt strime det beste fra selskapet, i tillegg til serier fra både MTV og Comedy Central på Paramount+ med et abonnement hos Strim.

Strim samler alt innhold fra HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ på ett sted, i tillegg til flere av de største TV-kanalene. På den måten trenger du kun ett abonnement for å få tilgang til flere plattformer, TV-kanaler og et enormt digitalt film-og seriebibliotek.

Vi har plukket ut seks favoritter fra Paramount+ som du finner på Strim:

Forrest Gump

Er det én ting vi trenger nå, så er det ting som gjør oss glad. Og det skal godt gjøres å ikke dra på smilebåndet av å se Tom Hanks i en av sine beste roller noensinne, som Forrest Gump. Den hjertevarme historien om en ganske annerledes mann er rørende, morsom, melankolsk og til ettertanke. Filmen vant hele seks Oscar i 1994 og er gått inn i flere generasjoners filmhjerter. Life is like a box of chocolates, eller hva?

Dreamgirls

Old, but gold. Om du trenger noe “empowering” er Dreamgirls alltid en sikker vinner. Fortellingen om tre kvinners kamp for en artistkarriere er spekket med glitter og glamour, hardt arbeid og noen virkelig imponerende sangopptredener. Når en av hovedrollene spilles av Beyoncé, dronningen selv, da vet du at sangnumrene sitter som de skal.

Rocketman 

Mannen og legenden Elton John har selvfølgelig fått sin egen filmatiserte musikkbiografi. En av de største filmene fra 2019 viser den utrolige historien til en av vår tids ledende artister og scenepersonligheter. Med glitter, brask og bram og med et karaokevennlig soundtrack, portretterer Taron Egerton Sir Elton på mesterlig vis. En feel good-film som er perfekt til å lysne opp lørdagskvelden!

Se utvalget og registrer et abonnement hos Strim her!

Colette

Keira Knightley spiller Colette, en kvinnelig forfatter som blir presset av den mindre sjarmerende ektemannen til å skrive romaner i hans navn. Når bøkene blir braksuksesser er det han, og ikke henne, som mottar all ros og berømmelse. Men skal hun bare stå på sidelinjen og se livsverket sitt bli tråkket på? Nei. Filmen er en spennende reise om en kvinnes rett til berømmelse for egne verk i en tid hvor kvinner ikke fikk klapp på skulderen for noe som helst.

The Children Act

Emma Thompson og Stanley Tucci er alltid et kvalitetsstempel, og The Children Act er intet unntak. Høyesterettsdommer Fiona Maye står overfor et veldig vanskelig valg – skal hun tvinge den leukemi-syke tenåringsgutten Adam til å motta en livreddende blodoverføring eller respektere familiens religiøse overbevisning om at blodoverføring ikke er forenlig med det som står i Bibelen? En spennende og engasjerende film for de voksne i familien.

Cold War

Polsk polka i svart hvitt – trenger vi si mer? Oscar-nominerte Cold War er en gripende kjærlighetshistorie som spenner seg over flere tiår, med den kalde krigen som bakteppe. Zula og Wiktor møtes gjennom sin lidenskap for dans og musikk, men kjærligheten så vel som situasjonen deres gjør ting vanskelig. Får de hverandre til slutt? Filmen er en nostalgisk tidsreise med en historie som holder på spenningen helt til det aller siste.

Registrer deg her for å få tilgang på flere klassikere og nye storfilmer! God striming!