14 år etter den første filmen skjedde det utrolige: Pixars überpopulære superheltfilm fikk i 2018 en oppfølger! I årevis gikk det rykter om at familien Parr i de elastiske, røde draktene skulle returnere, og etter over et tiår med venting skjedde det. Ta med hele familien på en litt annerledes lørdag og se De Utrolige 2 på drive-in-kino på Tryvann!

Sikre deg billetter til visningen kl 13.00 lørdag 18. april her

Moro for unga, moro for de voksne

Som med så mange andre Pixar-filmer er De Utrolige-filmene myntet like mye på et voksent publikum som på barna. Med kvikke replikker, underfundig humor og relaterbare karakterer er denne oppfølgeren perfekt som lørdagens familiefilm. 

Toeren tar oss direkte tilbake der vi slapp. Etter en heftig kamp med skurker som snur byen på hodet blir superhelter forbudt. Dette er selvfølgelig helt krise, og flere superhelter står plutselig uten inntekt (her kunne vi hatt en vits om dagsaktualitet og permittering, men det holder vi oss for gode for).

Helen Parr, mor og superhelt, får muligheten til å fronte en kampanje for å gjøre det ekstraordinære yrket deres til noe respektabelt igjen. Mens mor er ute og kjemper for superhelters rettigheter, er far Bob hjemme med barna: En Voletta med kjærlighetssorg, en utålmodig Dash og baby Jack-Jack som er i ferd med å få kreftene sine.

Ting går virkelig av skaftet når en ny og farlig skurk dukker opp. Sammen med Frozone må den utrolige familien Parr nok en gang inn i de stramme trikotene og redde verden.

Bruk helgen på film

Er det noe vi har mye av om dagen, så er det tid. Hvorfor ikke bruke noe av den tiden på en opplevelse litt utenom det vanlige? Lenge har drive-in-kino vært et konsept som tilhører amerikansk film, men nå kan endelig filmglade nordmenn rulle bilen inn på parkeringsplassen foran Tryvann skisenter, lene seg tilbake i setet med medbrakt snacks og brus og nyte kvalitetsfilmer på 100 kvadratmeter storskjerm.

Lørdag 18 april klokka 13.00 vises De Utrolige 2 med norsk tale. Aldersgrensen er seks år, så her kan selv de minste bli med.

Om søndagen derimot er bedre for film, eller kanskje det ikke holder med én, vises også familiefilmen Bølle i Trøbbel klokka 13.00 søndag 19. april. Finn frem popcornet og ta turen til Tryvann!

Her er hele ukens program

Reglene er få og enkle: Du kan kun delta via bil og får en anvist plass når du ankommer. Av smittevernhensyn må dere oppholde inne i bilen under hele visningen og står selv for medbragt snacks og andre godsaker. Arrangementet er rusfritt.

Prisen er 249 kroner per bil, som betyr at om dere er tre eller flere i bilen (maks antall er fem personer i én bil) vil det bli vesentlig billigere enn en vanlig kinobillett.

Det er naturlig nok et begrenset antall plasser per visning, så det gjelder å være tidlig ute med å sikre seg billetter.

Frogner kino stiller med et godt utvalg av både nye og gamle filmer også denne uken:

Torsdag 16. april (Kjøp billetter her):
Kl. 17:00: Fjols til fjells (2020). Anbefalt aldersgrense 6 år.
Kl. 21:00: Parasitt (2019). Anbefalt aldersgrense 15 år.

Fredag 17. april (Kjøp billetter her):
Kl. 17.00: Mamma Mia! (2008). Ingen aldersgrense
Kl. 21.00: Tunnelen (2019). Anbefalt aldersgrense 12 år.
kl. 24.00: NATTKINO: Alle må dø (2020). Anbefalt aldergrense 15 år.

Lørdag 18. april (Kjøp billetter her):
Kl. 13.00: De utrolige 2 (2018, norsk tale). Anbefalt aldersgrense 6 år.
Kl. 17.00: Børning 2 (2016). Anbefalt aldersgrense 6 år.
Kl. 21.00: La La Land (2016). Ingen aldersgrense

Søndag 19. april (Kjøp billetter her):
Kl. 13.00: Minions (2015). Ingen aldersgrense
Kl. 17.00: Publikum velger: Haisommer (1975). Anbefalt aldersgrense 15 år.
Kl. 21.00: Ad Astra (2019). Anbefalt aldersgrense 12 år.

Gjør som om lag 8000 andre filmglade nordmenn og hold deg oppdatert på visninger ved å følge Tryvann Drive-in på Facebook!