Hybelkaniner overalt, ubetalte regninger, en gammel dobørste og en roteskuff som tyter over… Høres dette kjent ut? Da kan du sannsynligvis klassifiseres som en vaskeekte rotekopp.

Men det finnes en kur! Denne er ikke reseptbelagt, men kommer i bokform og er skrevet av Synnøve Skarbø.

«Synnøves system – Ryddelykke fra A til Å» er oppfølgeren til fjorårets store boksuksess «Slik ryddet jeg meg lykkelig». Der fortalte hun om hvordan hun kom seg ut av en krevende fødselsdepresjon og tilværelsen som arbeidsledig gjennom å få orden i de fysiske omgivelsene sine.

Synnøve har også hatt stor suksess med tv-programmet “Norske Rotehjem” på TV Norge i høst, så dette er kvinnen som virkelig har fått ryddet opp, i alle forstander – og nå vil hun hjelpe andre med ny bok.

I «Ryddelykke fra A til Å» får du en rydde-guide, fullstappet med tips og triks og praktiske lifehacks for å holde hjemmet organisert.

– Det blir mer som en manual denne gangen. En oppskrift på hvordan du skal gjøre det. Kategori for kategori. Med mye av min personlige historie i mellom, sier Skarbø til KK.no

Bruk rabattkoden ‘zorro’ og bestill « Synnøves system – Ryddelykke fra A til Å» for kun 239,-

Dette er Synnøves beste ryddetips

«Hoarding» har blitt mer og mer vanlig og på godt norsk kan man kalle det for samlemani. Ifølge Skarbø er første og viktigste skritt mot et plettfritt og ryddig hjem å kvitte seg med ting du egentlig ikke trenger. «Den kan jeg få bruk for en gang» er ikke lov å si.

Hennes oppskrift er delt i tre:

– Første bud er altså å kvitte seg med det du egentlig ikke trenger. Kast, selg eller gi bort.

– Andre bud handler om å lage system av det du vil beholde.

– Siste punkt er å opprettholde orden. Sett ting tilbake der du fant dem.

– Hvis du kommer inn i flyten med å legge ting på plass, vil det være ryddig hele tiden. Nå som jeg bruker dette systemet, har jeg dessuten fått mye mer tid enn før, sier Skarbø til Vivilla.no.

Vil du bli kvitt støvet på hjernen?

Bruk rabattkoden ‘zorro’ og bestill «Synnøves system – Ryddelykke fra A til Å» til kun 239,-