Lyst til å nyte noe kaldt i glasset eller en smakfull italiensk pizza mens solen danser over huden, men tanken på å komme frem med barnevognen gjør at det blir med tanken? 

Utendørs på St. Hanshaugen har stor nok plass til at du og dine venner kan svippe innom med barnevognene uten at dere må slåss med trapper, dørkarmer, stoler eller smale passasjer.

– Vi ligger midt i Oslos (kanskje) flotteste park. Våre ansatte er superhyggelige folk. Vi elsker hunder og barnevogner, sier arrangør av Utendørs, Sven Erik Brastad.

Av og til skal man bare heie over at man kom seg ut av huset. Foto: Sigve Aspelund.

I vakre omgivelser byr parkserveringen på kald drikke, italiensk pizza og is. Mens det lille nøstet slapper av i vognen eller minstemann løper rundt i gresset, kan du nyte bysommeren mens du får med deg siste nytt, om det så er fra mennesket som sitter overfor deg eller fra avisen. 

Utendørs følger retningslinjene til Helsedirektoratet og deres smittevernsregler for å forhindre smitte av Covid-19.

Vil du vite mer om Utendørs og deres arrangementer gjennom sommeren, da er det bare å trykke her!

En bit av Italia i Oslo

Selv om vi skal holde oss i Norge, skal det ikke gå utover smaksopplevelsene. I foodtrucken Streetalia er det en brennheit pizzaovn som gjør at du får en tynn pizza med vakre bobler i skorpen, med de gjenkjennelige brente toppene som gir den gode umami-smaken der den kommer rykende fersk ut av ovnen. 

Pizzaen fra Streetalia er himmelsk. Foto: Sigve Aspelund.

– Streetalia serverer stenovnsbakt pizza og hjemmelaget pasta. Sammen med noe kaldt i glasset blir det magisk. Nærmere Italia kommer du ikke, i alle fall ikke denne sommeren, sier Brastad.

De serverer alt fra silkemyk pizza bianca med parmesan, ruccola og trøffelolje, til pizza med  jalapeño om du kjenner du trenger noe som sparker litt fra seg. Sistnevnte er favoritten til den ene av pizzabakerne i Streetalia.

For store og små

Rett ned trappen fra Utendørs er det en lekeplass, slik at du får full oversikt om barna vil løpe av seg energien, og når de kommer opp er det bare å samle gjengen for is og brettspill. Utendørs har noe for alle. 

Stemningen på Utendørs blir beskrevet som behagelig eforisk. Foto: Sigve Aspelund.

– Vi har også popcornmaskin, is og kaffe. Her er det noe for både store og små. På aktivitetsfronten har vi en god samling med brettspill som man kan kose seg med ute, avslutter Brastad.

Her finner du mer informasjon om Utendørs og deres arrangementer. Ha en trillende god sommer!