Lyst til å nyte noe kaldt i glasset eller en smakfull gresk gyros mens solen danser over huden, men tanken på å komme frem med barnevognen gjør at det blir med tanken? 

Utendørs på St. Hanshaugen har stor nok plass til at du og dine venner kan svippe innom med barnevognene uten at dere må slåss med trapper, dørkarmer, stoler eller smale passasjer.

– Vi ligger midt en av Oslos flotteste park. Våre ansatte er superhyggelige folk. Vi elsker hunder og barnevogner, sier Lucia Picco, leder for Utendørs.

I vakre omgivelser byr parkserveringen på kald drikke, greske gyros og is. Mens det lille nøstet slapper av i vognen eller minstemann løper rundt i gresset, kan du nyte bysommeren mens du får med deg siste nytt – om det så er fra mennesket som sitter overfor deg eller fra avisen.

Av og til skal man bare heie over at man kom seg ut av huset. Foto: Sigve Aspelund.

Vil du vite mer om Utendørs og deres arrangementer gjennom sommeren, da er det bare å trykke her!

En bit av Hellas i Oslo

Selv om vi skal holde oss i Norge, skal det ikke gå utover smaksopplevelsene. Fra foodtrucken serveres det deilige gyros med sprø fries, saftig brød og tzatziki. Du kan selvsagt velge mellom vegetarisk eller med kjøtt.

– Sammen med noe kaldt i glasset blir det magisk. Nærmere Hellas kommer du ikke, i alle fall om du velger å tilbringe sommeren i Norge og Oslo, sier Picco.

Enkelte dager vil det også være flere foodtrucks på området, så følg gjerne med på Utendørs’ nettsider for å holde deg oppdatert.

For store og små

Rett ned trappen fra Utendørs er det en lekeplass, slik at du får full oversikt om barna vil løpe av seg energien, og når de kommer opp er det bare å samle gjengen for is og avkjølende drikke. Utendørs har noe for alle.

Stemningen på Utendørs blir beskrevet som behagelig eforisk. Foto: Sigve Aspelund.

– Vi har også popcornmaskin, is og kaffe. Her er det noe for både store og små. På aktivitetsfronten har vi onsdagsquiz og lørdagsbingo, avslutter Picco

Her finner du mer informasjon om Utendørs og deres arrangementer. Ha en trillende god sommer!