Nå har du muligheten til å bli den überheldige vinneren av to billetter til kinofilmen «The Post».

For å bli med i konkurransen må du melde deg på Filter Nyheters nyhetsbrev. Filter Nyheter er en fri og uavhengig nettavis med fokus på kvalitetsjournalistikk.

Hver dag sender redaktøren Harald Klungtveit sin sammenstilling av dagens viktigste nyheter fra hele verden og han gjør det med humor, sarkasme og ironi. Får du med deg dagens nyhetsoppdatering fra Filter Nyheter er du alltid i forkant på de viktigste sakene.

Følg denne lenken, legg igjen eposten din og du er med i trekningen!

The Post er Steven Spielbergs intense og brennaktuelle drama om USAs første kvinnelige eier og avisutgiver Katharine Graham (spilt av Meryl Streep) i The Washington Post, og hennes redaktør Ben Bradlee (spilt av Tom Hanks).

Vi følger de gjennom avisens avsløringer av hvordan fire presidenter og den amerikanske regjeringen førte det amerikanske folk bak lyset angående sin militære innblanding i Vietnam.

Tom Hanks og resten av stjernegalleriet har i skrivende stund scoret 88% på Rotten Tomatoes og 7,4 stjerner på IMDb!

Vi trekker ti vinnere som får to kinobilletter hver. Vinnerne trekkes 12. februar og de med mest flaks mottar en mail fra oss med mer informasjon. Bli med i konkurransen ved å fylle inn din epost her!